2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Sagetator

Persoanele nascute sub zodia Sagetatorului au patima aventurii in sange.

Sunt persoane idealiste cu mari asteptari. Ce le va aduce anul lui Eros in viata, "Sagetatorilor"?

Porti cu tine acum un anume sarm si o energie pozitiva care ii inspira pe apropiatii tai. Esti foarte entuziast/a si pregatita pentru provocarile actualei relatii sau pentru cele care vor urma. Problemele pe care le aveai inainte in relatia ta se vor fi spulberat ca prin minune.

Pentru unii dintre "sagetatori" exista sanse sa intre chiar intr-o alta relatie care le va da un nou sens de a fi. Unii va veti indragosti nebuneste si probabil ca foarte repede veti vrea sa oficiati aceasta iubire. Daca va aflati intr-o relatie de mai multa vreme, veti vrea sa reimprospatati aceasta legatura, traind mult mai intes, mai pasional.

De asemenea, relatiile cu prietenii si familia vor fi favorabile, mai pline de viata si de caldura. Daca esti "sagatetor", anul 2013 iti va aduce armonie in jur si fericire, chiar daca vor exista si provocari. Este un an in care vei cauta stabilitatea si adevarata prietenie. Daca vor aparea si probleme in viata ta, vei reusi sa le depasesti pana la jumatatea lui octombrie. In sens larg insa, acesta va fi un an al pacii sufletesti si al echilibrului intre tine si persoana iubita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sagetatorii singuri vor trai de asemenea foarte intens, experimentand si lasandu-si libertatea de a cunoaste cat mai multe persoane in speranta ca in final o vor intalni pe cea potrivita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri