2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Capricorn

Dintre toate semnele, Capricornul simte cel mai acut nevoia de implinire sociala. Capricornii sunt precauti si se gandesc foarte bine inainte de a lua o decizie importanta. Ce vesti va aduce 2013 in iubire?

Anul nou are vesti bune pentru capricornii singuri. Veti trai probabil legaturi scurte dar intense de care este bine sa va bucurati pe moment, lasandu-le in urma atunci cand s-au consumat. Cum Venus este de partea voastra, desigur, este posibil sa intalniti si persoana potrivita pe parcursul luii 2013.

Daca va veti indragosti anul acesta, cu siguranta veti simti ca va potriviti foarte tare cu persoana respectiva, fiindca veti avea foarte multe lucruri in comun.

Capricornii aflati deja intr-o relatie se vor simti mult mai in siguranta in compania persoanei iubite, impartind anumite responsabilitati, indatoriri. In planul comunicarii de asemenea lucrurile vor sta mult mai bine. Va exista o anumita inclinatie spre o atitudine iubitoare si grijulie in privinta tuturor celor pe care ii iubiti. Veti avea sentimente de empatie si compasiune, va veti implica poate mai mult in cauze sociale din aces motiv.

Sarmul tau plin de caldura va fi o inspiratie si pentru cei din jur. Anul 2013 se anunta a fi unul bun si in ceea ce priveste increderea de sine, dar si increderea in familie si partener va fi mai puternica. Vei fi insa mult mai selectiv/a in privinta felului cum iti valorifici timpul.

Anul acesta se anunta a fi unul promitator, incarcat de o energie pozitiva care va deschide perspectiva unui viitor implinit, de aceea este bine sa profitati de toate darurile pe care vi le va face 2013.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri