11 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 16 share-uri

Cine sunt 'baietii buni' ai horoscopului, barbatii pe al caror ajutor te poti baza atunci cand ai nevoie, barbatii cu un suflet larg si inima deschisa?

Cine sunt 'baietii buni' ai horoscopului, barbatii pe al caror ajutor te poti baza atunci cand ai nevoie, barbatii cu un suflet larg si inima deschisa?

3. Barbatul Pesti

Chiar daca ii place sa mentina distanta fata de persoanele din jurul sau si sa arate deseori contrariul, cei care il cunosc mai bine pe barbatul Pesti stiu ca are un suflet mare si bun. Barbatul Pesti este un barbat generos si amabil, nobil prin actiunile si gesturile sale. Marinimos din fire, este dispus sa ii ajute dezinteresat pe cei din jurul sau, fie ei barbati sau femei. Are idei si sentimente alese si se lasa de multe ori condus de dorinta sa de a face bine si de a aduce liniste. Comportamentul sau este grijului si incarcat de atentie nu doar pentru cea sau cei pe care ii iubeste, ci si pentru restul lumii in general. Te poti bizui pe el la nevoie si poti, fara ezitare, sa i te destainui si sa ai incredere in el.

2. Barbatul Fecioara

Bun psiholog de suflete, barbatul Fecioara stie cat de important este sa ai o atitudine prieteneasca fata de cei din jur. Respectul este un cuvant esential pentru el. Saritor din fire, barbatul Fecioara este atent fata de nevoile celor din jurul sau. Prezenta sa este una agreabila si aproape oricine se simte bine si confortabil in prezenta sa. Are simtul umorului si poti discuta cu el despre absolut orice. Atunci cand cineva se simte rau, barbatul Fecioara se va afla acolo incercand sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a consola persoana respectiva. Marele sau merit este ca nu judeca, ci ii accepta pe ceilalti asa cum sunt. Ii place sa ajute neconditionat, fara sa ceara recompense.

1. Barbatul Rac

Fire emotionala si afectuoasa, Racul are in general tendinta de a incerca sa multumeasca pe toata lumea. Binele celorlalti este mai mult decat un simplu deziderat, face parte din felul sau de a fi. Barbatul Rac are o atitudine de solicitudine fata de oameni in general si ii place ca acestia sa se simta bine si confortabil atunci cand se afla in preajma sa. Pentru ca stie ce inseamna sa te simti protejat, barbatului Rac ii place sa ofere un sentiment de protectie celor din jur si mai ales sexului frumos. Mai mult decat alte zodii masculine, este dispus sa asculte si sa inteleaga. Gratie intuitiei sale speciale, stie cand este cazul sa intinda rapid o mana de ajutor, fara a sta prea mult pe ganduri. Atunci cand iubeste cu adevarat, Racul este o binecuvantare pentru femeia draga. Este grijiuliu, protector si atent cu aceasta.

Foto: Shutterstock

Citeste si horoscopul saptamanal al Dragostei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri