2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Astrologii ne atrag atentia ca in urmataorea perioada ne vom afla intr-un punct cosmic favorabil, iar aceasta rara aliniere a planetelor ne influenteaza in sensul in care fiecare dintre noi vom incerca sa descoperim iubirea adevarata in acest an.

2013 vine cu un mesaj profund la adresa umanitatii: Trebuie sa ne deschidem inima pentru iubire si compasiune, pentru dragoste in toate formele ei!

(foto dr. Andreas Kollmorgen)

Berbec

Vestea buna in ceea ce priveste dragostea pentru persoanele aflate sub semnul berbecului este ca anul 2013 le va oferi posibilitatea de a-si fauri un viitor mai bun, invatand din greseli. Veti avea parte de iubire si colaborare in camin, in familie si va veti simti impliniti prin iubirea romantica pe care o traiti. Totusi, aveti grija, tendinta dumneavoastra de a va lasa cu usurinta in plata geloziei, va poate afecta relatia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Persoanele din zodia Berbec reactioneaza usor exagerat in legatura cu micile divergente din relatia de cuplu, dar deja se vad schimbari pozitive, aceasta fiind noutatea pe care o aduce cu sine 2013.

Trebuie sa tineti mereu in minte: Comunicarea este un element important in orice relatie si cu atat mai mult in acest an cand vei gasi interactiunea cu toti cei apropiati, dar mai ales cu persoana iubita, mult mai facila. Vor mai fi momente de neintelegere in cuplu, in familie sau cu prietenii, dar le veti depasi mult mai usor datorita comunicarii.

Daca esti un "berbec" single, anul acesta s-ar putea sa iti scoata in cale persoana potrivita. Nu renunta la optimismul si la sarmul ce te caracterizeaza nicio clipa, caci aceasta este cheia pentru fericirea autentica. Pentru persoanele aflate deja in cuplu, aceasta perioada se va dovedi a fi foarte potrivita pentru intarirea legaturii voastre, pentru a pune bazele unei familii sau pentru redescoperirea farmecului dintre voi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri