9 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 154 share-uri

Descopera care sunt cele 4 Trinitati ale horoscopului chinezesc si afla care sunt zodiile chinezesti intre care exista o mare compatibilitate a simtirii si a gandirii!

Fiecare zodie a astrologiei chinezesti este asociata cu alte 2 semne zodiacale, formand astfel cele 4 grupuri de compatibilitate cunoscute sub numele de “Trinitati”. Ce inseamna insa “Trinitate” din perspectiva astrologiei si ce anume au in comun cele 3 zodii care o formeaza? Cei apartinand aceleiasi trinitati impartasesc o atitudine similara asupra vietii, dar si viziuni asemanatoare. Au multe trasaturi, sentimente si interese in comun si privesc in aceeasi directie in viata. Sunt parca meniti sa intervina in destinul nostru si al celor din jur pentru a facilita implinirea unui scop sau a unui tel comun. Nu sunt in niciun caz ceea ce am putea numi suflete pereche, ci mai degraba suflete gemene. Putem regasi aceste trinitati in familiii, in grupuri de afaceri, in grupurile noastre de cunostinte, prieteni, colegi etc.

Prima Trinitate: Sobolan, Dragon si Maimuta

Dintre toate cele 4 trinitati, aceasta trinitate se numara poate printre cele mai puternice, rezistente si pasionale. Atunci cand cele 3 zodii se reunesc sau se asociaza unui scop anume, ideile si viziunile pot deveni cu usurinta realitate. Zodiile acestei trinitati sunt inzestrate cu o cantitate tripla de energie masculina, energie Yang. Indivizii aflati sunt semnul lor au personalitati puternice, remarcandu-se in multe cazuri ca si lideri.

Sunt inteligenti, au siguranta de sine si incredere in propriile abilitati, emana autoritate. In plus, au o prezenta impunatoare care exercita un farmec deosebit asupra celor din jur. Deoarece energia lor este extrem de intensa si nu este intotdeauna canalizata intr-un mod benefic, poate produce sir au. Atunci cand nu ii poti face fata, aceasta energie poate cauza manipulare, razbunare, cruzime, inflexibilitate, prejudecati, goana dupa putere, egoism.

A doua Trinitate: Bou, Sarpe si Cocos

A doua trinitate se face remarcata prin perseverenta si printr-un simt innascut al afacerilor. Cele trei semne zodiacale se cauta unul pe celalalt, iar atunci cand se gasesc si se reunesc pentru implinirea unui tel pot atinge rapid reusita si succesul. Relatiile dintre aceste zodii sunt stabile si de lunga durata, guvernate indeosebi de energia Yin.

Indivizii apartinand acestei trinitati sunt fermi, constant, calmi si tacuti, respectati de cei din jurul lor pentru natura lor precauta. In acelasi timp, au opinii si puncte de vedere puternice si o personalitate mai rigida decat a membrilor primii trinitati. Au in general un suflet bun si un spirit caritabil si nu se dau in laturi de la munca grea. Dau dovada si de loialitate si de simt practic, asumandu-si cu brio roluri de lider. Uneori insa, pot avea o gandire limitata, pot fi critici, rautaciosi sau chiar fatarnici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri