9 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 154 share-uri

Descopera care sunt cele 4 Trinitati ale horoscopului chinezesc si afla care sunt zodiile chinezesti intre care exista o mare compatibilitate a simtirii si a gandirii!

A treia Trinitate: Tigru, Cal si Caine

Zodiile care formeaza cea de-a treia trinitate graviteaza una spre cealalta animate de motivatii comune si de dorinta de a atinge succesul in viata. Toate cele 3 zodii care formeaza aceasta trinitate isi doresc sa atinga performanta in ceea ce fac. Indivizii acestor zodii au o identitate si o individualitate bine conturate si dispun de multa energie. Sunt toti inzestrati cu harul comunicarii verbale. Vor fi atrasi de-a lungul vietii de relatiile, contactul si conexiunile pe care le stabilesc cu ceilalti, dar si de ideea de iubire - suflet pereche pe care si-o doresc cu ardoare in viata lor.

Chiar daca pun mare pret pe propria independenta, poti fi parteneri excelenti intr-o relatie de iubire. Dau dovada de entuziasm, onoare, cinste, dinamism si eficacitate. Ca aspecte negative ale personalitatii lor am putea enumera indisciplina, schimbarea brusca a dispozitiei, caracterul artagos, rebeliunea, impulsivitatea. Nu accepta sa li se spuna ce trebuie sa faca sau ce ar avea de facut decat daca este un sfat venind din partea celor dragi sau o opinie pe care ei insisi o solicita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

A patra Trinitate: Iepure, Oaie si Porc

Poate ca nu este o trinitate la fel de puternica precum celelalte trinitati, insa este cu siguranta o trinitate fara de care lumea ar fi infinit mai saraca si mai urata. Cele trei semne zodiacale care formeaza aceasta trinitate sunt suflete pasnice, sensibile si precaute. Sunt totodata firi creative si intuitive, uneori artistice si emotionale, atasate de frumos in toate formele sale.

Iubitori si afectuosi, indivizii acestei trinitati pot da dovada si de o emotivitate exagerata. Sunt insa printre cei mai calmi din toate grupurile, cei mai indatoritori, cei mai dispusi sa se sacrifice pentru binele celor dragi. Ei par cei mai detasati si mai resemnati fata de conditia lor. Oricum ar fi, au o personalitate unica si interesanta. Printre trasaturile negative am putea enumera naivitatea, nehotararea, pesimismul, incapacitatea de a lua o decizie.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri