”Ciudățenia” Vărsătorului este un dar, darul Profetului astral. Semne că ești un Vărsător autentic, o pasăre rară si o zodie captivantă

3 Februarie 2022 publicat în Horoscop 22513 share-uri

Nu, nu ești ciudat, ci doar un Vărsător special. Vărsătorul, acesta zodie pe care o celebrăm în intervalul 20 Ianuarie – 19 Februarie, este o zodie unică și specială, poate chiar printre cele mai interesante și captivante zodii ale horoscopului.

Fiindcă acolo unde nu înțeleg oamenii adesea judecă, Vărsătorii sunt deseori, în mod eronat, caracterizați ca fiind un pic neobișnuiți, excentrici, “dificili” sau chiar “ciudați”. Demontăm însă imediat aceste mituri și prejudecăți și vă vom prezenta Vărsătorul așa cum este el în realitate -Profetul Horoscopului, o zodie unică și minunată care îți pătrunde ușor în inimă și în minte, un spirit liber cu adevărat.

Vărsătorul este una din acele zodii rare care, atunci când condițiile de viață și de destin îi sunt benefice, are capacitatea de a-și înalța aripirile și zbura acolo unde altiii nici nu gândul nu ajung, de a vedea ceea ce altora le scapă, de a merge în acele locuri unde alții nu au curaj să pășească, de a fi deseori cu un pas (sau o idee) înaintea celorlalți. Chiar dacă pare și este o fire sensibilă și delicată, în condiții extreme sau dificile, Vărsătorul dă dovadă de o forță interioară și putere cum doar câtorva zodii le este dat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Rolul său este să conducă umanitatea către neconvențional și evoluție, să o călăuzească într-o nouă eră a posibilului și a realizărilor, poate chiar într-o nouă ascensiune. Nu degeaba se spune că suntem acum în Era Vărsătorului, avem încă multe de aflat și învățat, dar în ciuda conflictelor și alienării sociale din ce în ce mai mulți oameni au ales calea trezirii spirituale, într-un ritm mai accelerat ca niciodată. Lucrurile despre care vorbim acum la nivel spiritual erau prea puțin conștientizate în urmă cu 10 ani.

Vărsătorul – Profetul horoscopului. Motive pentru care Vărsătorul este o zodie unică și specială

≈ Vărsătorului i se mai spune și Profetul horoscopului fiindcă pe măsură ce înaintează în vârstă, Vărsătorul dezvoltă o înțelepciune și o perspicacitate aparte și poate vedea dincolo de aparențe, în inima esenței, iar uneori, depinzând de gradul de evoluție a sufletului său, Vărsătorul poate percepe semnale din lumi invizibile sau dezvolta abilități paranormale. Pe parcursul existenței sale, un Vărsător poate dezvolta această capacitate, perceput momentan drept extraordinară, de a comunica cu alte lumi și alte dimensiuni. Există chiar și Vărsători foarte tineri care au experimentat sau trăit senzații pe care nu le pot explica, experiențe extrasenzoriale, fiindcă nu au încă cunoașterea necesară de a le înțelege.

≈ Sunt unii astrologi care sunt de părere că Vărsătorii sunt suflete reîncarnate de pe alte planete și de aceea în mulți dintre acești nativi există această atracție inexplicabilă înspre evoluția științifică și tehnologică, dar și pentru misterele universului și ale sufletului.

≈ Deseori, Vărsătorii se simt asemenea unor suflete bătrâne pentru care acasă nu este nicăieri sau este peste tot, în orice colț al planetă. Ei se simt trași de fire invizibile pentru a explora această lume, pentru a lua contact cu oameni din diverse culturi ale planetei, și nu se lovesc în această dorință a lor de a colinda și explora lumea de prejudecăți sociale. Iubesc de aceea călătoriile și sufletul lor tanjeste constant și permanent, pe tot parcursul vieții lor, după acest mod de cunoaștere. Vărsătorii iubesc să învețe și să afle constant lucruri noi.

Foto: Anna Ismagilova /Shutterstock

≈ Pentru un Vărsător, nu există noțiunea de rasism, inegalitate, superioritate, pentru el fiecare om, cu tot cu sufletul lui și tot ce îl reprezintă, este un suflet special, care a venit pe lumea această cu o misiune și un sens.

≈ Prima oară când îi întâlnești, Vărsătorii stau în carapacea lor și nu îi percepi la splendida lor valoare. Însă pe măsură ce îi descoperi, îi cunoști mai bine și iei contact cu spiritul lor extraordinar, este imposibil să nu te cucerească prin sclipirile lor de genialitate și inteligență, prin tendința lor spre umanitarism, prin cunoștințele lor, prin pasiunea cu care vorbesc despre știință, planetă sau despre cum putem face din lume un loc mai bun. Te intrigă cu insațiabilitatea curiozității lor native și a inteligenței lor, iar multora le este dificil să îi înțeleagă în totalitate, chiar și pe acei Vărsători extravertiți (căci da, lumea Vărsătorilor se împarte în două: jumătate este formată din Vărsători extravertiți, jumătate din Vărsători introvertiți). Oricât de sociabili sunt sau par a fi, mulți Vărsători au nevoie de spațiul lor pentru a-și reface resursele energetice și emoționale.

≈ Vărsătorii au un suflet nobil și bun și și-ar da cămașa de pe ei pentru ca celorlalți să le fie mai bine, ca să facă din lume un loc mai bun și uneori suferă din cauza nedreptății, suferinței și inegalității din lume. Cu toate acestea, Vărsătorul este o persoană extrem de independentă, care învață să se iubească și să se accepte pe sine însuși așa cum o face și cu ceilalți. Unii Vărsători sunt niște solitari stelari și chiar dacă iubesc intens, au familii și își întâlnesc sufletul pereche, ei știu și înțeleg că destinul lor este unul universal.

≈ Vărsătorul crede în valorile libertății (și ale libertății de exprimare), în valorile egalității, solidarității și ale fraternității și trăiește foarte mult în lumea mentalului, încercând însă să se ancoreze în realitate, să se înrădăcineze în lumea și momentul prezent în care se află. Gândește și simte profund, iar multe dintre conversațiile purtate cu un Vărsător la un pahar de vin în miez de vară sunt memorabile și probabil că nu le vei uita niciodată. Vărsătorul are acest dar, de a-l înalța un pic către astral și pe cel de lângă el.

≈ Nu este ușor să impresionezi un Vărsător și pentru asta trebuie să inițiezi cu un Vărsător schimburi de idei și conversații care îi stimulează intelectul, mintea și sufletul. Vărsătorul simte că trebuie să vibreze sau să se afle în conexiune cu interlocutorul său pentru a-și putea dezvălui perspectivele sale unice și ideile sale originale și creative. Dar dacă o faci, îi vei vedea cum îi înflorește o sclipire aparte în privire, iar ochii îi strălucesc de bucurie și entuziasm că se află pe aceeași lungime de undă cu cineva.

≈ Chiar dacă pare aerian și cu mintea tot timpul în altă parte, Vărsătorul poate fi de o sinceritate tranșantă, care taie și în carne vie, și aproape că te miri cât de obiectiv și realist vede o situație fiindcă probabil credeai despre el, la fel ca mulți alții, că o privește în mod idealist. De asemenea, ai fi surprins să afli cât de bine poate citi un Vărsător oamenii și adesea îi demască pe cei falși, care poartă măști căci pentru această zodie autenticitatea este un mod de a fi și de a există.

Foto: Honza_Koutnik /Shutterstock

≈ Vărsătorii atrag uneori antipatia unor persoane fiindcă nu se lasă manipulați și nici nu acceptă să trăiască după regulile altora, mai ales dacă nu adera la valorile și principiile acestora. De asemenea, nu ezită să spună ceea ce gândesc chiar dacă este inconfortabil pentru ceilalți, iar multora nu le place să audă adevărul. Învață și știu când să spună “NU” chiar și unor persoane influente sau puternice din cercul lor profesional. Uneori, o iau contra curentului general și nu au nicio problemă în a face acest lucru atâta timp cât ei simt că se află pe calea potrivită pentru ei, pe drumul lor.

≈ Vărsătorul este acea zodie extrem de curajoasă care nu poate fi decât ceea ce este, 100% el, și nici nu își dorește altceva. Nu își dorește să joace roluri care nu i se potrivesc doar din dorința de a se adapta lumii din jurul său chiar dacă în perioada sa de tinerețe mai poate avea astfel de tentative. Pe măsură ce își face loc în lume și înaintează în vârstă, este exact invers, lumea din jurul sau se va adapta la el. Este foarte important să menționăm că Vărsătorul este foarte tolerant și îi acceptă pe ceilalți așa cum sunt. Este un suflet pașnic și înțelegător și rareori lasă loc în inima lui pentru ura, gelozie sau invidie, nici nu îi place să îi facă pe ceilalți să se simtă inconfortabil în prezența sa.

≈ Dacă ai avut sau ai un Vărsător în viața ta, nu îl vei uita prea ușor sau poate niciodată. Este o zodie de care nu te poți sătura, din care vrei să descoperi mereu mai mult (dar care mereu te va lua prin suprindere cu “încă ceva” necunoscut până atunci), și pe care ajungi să o iubești, să o admiri, să o prețuiești și ti-o doresti să fie cât mai mult prezentă în preajma și în viața ta.

La Mulți Ani tuturor Vărsătorilor!

Foto fr si main: Dmitro Mykhailov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri