4 Februarie 2022 publicat în Horoscop 93 share-uri

Întâlnirea cu un nativ al acestor zodii este captivantă. Bărbații acestor zodii sunt cuceritori și șarmanți, unii insistenți, alții misterioși, înconjurați de o aură a puterii, a romantismului și seducției. Întâlnirea cu un astfel de nativ trezește fiori și fluturi în stomac, iar relațiile cu aceștia nu se uită cu ușurință. Cine sunt cei mai atractivi bărbați ai zodiacului?

5 Zodii de bărbați irezistibili: fermecători și greu de uitat

Zodii de bărbați cuceritori: Berbec

Nativii Berbec au o prestanță aparte, un fizic ce iese rapid în evidență, iar frumusețea lor constă în educație, în spirit de acțiune și în prezentarea lor. Mereu atenți la imaginea pe care o afișează, mereu îngrijiți și aproape fără excepție practicând un hobby interesant, nativii Berbec ies ușor în evidență, sunt șarmanți, interesanți și cuceritori.

În bărbatul Berbec descoperim o complexitate interioară aparte, împărțită între empatia puternică și curajul excepțional de care dau dovadă. Sunt persoane hotărâte, curajoase, intelginete și care comunică excelent cu cei din jur. Au o stimă de sine ridicată, iar când vine vorba de cuceriri, sunt adesea cei care fac primul pas.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Zodii de bărbați fermecători: Taur

Bărbatul Taur prezintă un fizic frumos și îngrijit, cu alură sportivă, emanând o aură de mister și putere totodată. Nativul Taur prezintă o maturitate aparte și oferă un puternic sentiment de securitate, de protecție.

Nu este o persoană pe care să o manipulăm ușor, iar conversații cu acest nativ sunt amprentate de cunoaștere, cultură și inteligență. Într-un bărbat Taur descoperim rapid o persoană cu cunoștințe bogate, care are deja propriile sale idei formate, dar care nu dorește să iasă în evidență.

Bărbatul Taur atrage prin mister și putere, prin independeță și maturitate. Gusturile sale fine, înclinația către material și carnal și senzualitatea aparte pe care nativul Taur o prezintă cucerește cu ușurință sexul opus.

Zodii de bărbați irezistibili: Gemeni

Nativii Gemeni sunt misterioși și extrovertiți totodată. Sunt vorbăreți și prezintă un optimism molipsitor, fac poate cele mai bune glume, au mulți prieteni și duc, în general, o viață foarte activă.

Sunt îndrăzneți, iubesc moda și tot ceea ce este moden, sunt atrași de artă, le place să își trăiască viața și investesc în calitatea timpului liber.

Natvii Gemeni sunt înzestrați cu o anume înțelepciune, dețin puterea cuvântului și știu întotdeauna să ducă o discuție în direcția pe care o doresc. Așadar, un nativ Gemeni va cuceri cu ușurință numai prin atitudinea și cuvintele sale, știind să confere unei întâlniri intensitatea pe care o dorește. Acești nativi sunt magnetici, șarmanți, fiind greu de rezistat farmecelor acestora.

Foto: G-Stock Studio/ shutterstock.com

Zodii de bărbați atrăgători: Leu

Nativii Leu ies ușor în evidență, au un talent înnăscut de a se face remarcați și chiar le place să fie în centrul atenției. Mai mult decât atât, au un talent aparte în a cunoaște oameni influenți, au reușită în afaceri, de obicei își creează o stare materială bună și sunt persoane foarte creative. Le place să își pună în evidență atât trăsăturile fizice, cât și cele intelectuale. Vor fi mereu atenți la ceea ce poartă, la imaginea lor, la impresia pe care o lasă în urmă.

Întâlnirea cu un nativ Leu este greu de controlat, acest nativ având puterea de a controla interacțiunea cu ceilalți, de a manipula discuțiile în sensul în care doresc și de a deschide discuții din care ei cu siguranță ies în avantaj.

Zodii de bărbați irezistibili: Scorpion

Bărbații Scorpion sunt considerați cei mai irezistibili bărbați ai zodiacului. Aceștia prezintă o putere de atracție irezistibilă, sunt șarmanți și interesanți, misterioși și extrovertiți totodată, magnetici și intimidanți.

Este foarte greu, după o întâlnire cu un bărbat Scorpion, ca femeia să descrie ce anume o atrage la el. Și aceasta pentru că Scorpionul va identifica și va ști să profite de orice slăbiciune a partenerei pe care o detectează. O învăluie, o amețește, o cucerește.

Întâlnirile cu nativii Scorpion sunt răvășitoare, greu de ignorat și de uitat.

Foto articol: Nadya Lukic/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri