8 Februarie 2022 publicat în Horoscop 199 share-uri

Tribul Yoruba, a cărui credință poartă același nume și cărui membrii practicau ritualuri specifice voodoo, prezenta o viziune unică asupra caracterelor oamenilor, făcând o referire la anumite semi-divinități pe baza cărora au creat un horoscop propriu. Acest horoscop Orisha sau Yoruba ne descrie într-o manieră nemaîntâlnită, scoțând la iveală cele mai puternice caractere ale noastre, care ne pot deveni totodată și slăbiciuni. Un horoscop puternic și profund, văzut printr-o interpretare de o puritate aparte, pe care merită să îl redescoperim în rândurile ce urmează.

Horoscopul Orisha face referirea la divinitatea din religia Yoruba, denumită astfel după membrii tribului ce practicau aceste ritualuri. Zodiile Orisha fac referire la ființe semi-divine, fiecare exprimând un aspect specific ființei umane. Adepții ritualurilor voodoo din cadrul religiei Yoruda erau reprezentați de locuitori ai Africii, care au ajuns apoi în Cuba ca și sclavi pe plantațiile de zahăr. Fiecare nume Orisha din zodiac este atribuit datei nașterii, fiind alocat anumitor perioade din an.

Zodia ta în horoscopul Yoruba (Orisha), credința care stă la baza ritalurilor voodoo

Horoscopul Yoruba: Zodia Ochosi, de la 21 ianuarie până la 19 februarie

Ochosi leagă prietenii puternice și sunt extrem de talentați. Nativii acestei zodii sunt persoane altruiste, dedicate binelui uman și binelui universal și adesea menirea lor în viață este una măreață, pe care o vor descoperi la vârstele maturizării spirituale. Mult timp pot alerga prin viață simțind că nu au directie, că nu știu încotro să meargă, purtând în interiorul lor un mesaj puternic și valoros, fiind necesar să descopere cum să îl ofere lumii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. CADOURI EMBLEMATICE ÎN STILUL CLASIC PREP REINTERPRETAT Fetița care nu știa cât este de specială te așteaptă în acest weekend la Târgul de Carte Gaudeamus Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi bani - că numeri bancnote sau monede, că găsești bani sau îi pierzi, că furi bani sau banii au anumite culori?

De asemenea, acești nativi sunt firi pe cât de sensibile, pe atât de rebele. Viața lor poartă un curs unic, sunt imprevizibili și uneori pot fi încăpățânați. Sunt persoane cu o inteligență aparte și peste toate acestea au un talent ascuns, un talent foarte puternic prin care pot schimbă lumea.

Foto: Mike Orlov/ shutterstock.com

Horoscopul Yoruba: Zodia Inle, din 20 februarie până în 21 martie

Inle Orisha este patronul medicilor, vracilor, vindecătorilor și clarvăzătorilor și este stăpânul apelor. Acesta poate călători atât în lumea celor vii, cât și în cea a morților.

Nativii acestei zodii au o capacitate profundă de a înțelege oamenii și lumea, de a vedea adevărul ascuns, de a înțelege dualitatea dintre bine și rău.

Construiește-ți garderoba cu cei mai buni blugi pentru bărbați pentru diferite ocazii 4 modele de pantofi perfecți pentru primăvară 8 lucruri fascinante pe care nu le știați despre trandafiri

Ei văd umbrele oamenilor, ale acțiunilor acestora, pot citi cele mai negre dorințe și pot fi manipulatori extraordinari.

Dacă știu să își folosească puterile, aceștia pot vindeca cele mai mari dureri sufletești și bolile datorate somatizarii acestora. Au puterea clarviziunii și darul intuiției. Sunt totodată persoane orientate către plăcerile carnale.

Horoscopul Yoruba: Zodia Oggún, de la 22 martie până la 20 aprilie

Oggun este maestrul războaielor, al fierului și al strategiilor. Nativii acestei zodii nu se tem de confruntări, sunt hotărâți și sunt cunoscuți ca oameni ai acțiunii.

Au o îndrăzneală aparte, o gândire strategică deosebită și un curaj desăvârșit în a acționa așa cum își doresc, așa cum își propun.

Accesorizarea ținutei pentru un eveniment special. 7 recomandări Top 5 trenduri versatile din 2023 pentru ținutele tale Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Sunt mânați totodată de un spirit al dreptății și loialității, sunt lideri înnăscuți, dar uneori pot pune prea multă presiune pe cei din jur. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri