8 Februarie 2022 publicat în Horoscop 199 share-uri

Tribul Yoruba, a cărui credință poartă același nume și cărui membrii practicau ritualuri specifice voodoo, prezenta o viziune unică asupra caracterelor oamenilor, făcând o referire la anumite semi-divinități pe baza cărora au creat un horoscop propriu. Acest horoscop Orisha sau Yoruba ne descrie într-o manieră nemaîntâlnită, scoțând la iveală cele mai puternice caractere ale noastre, care ne pot deveni totodată și slăbiciuni. Un horoscop puternic și profund, văzut printr-o interpretare de o puritate aparte, pe care merită să îl redescoperim în rândurile ce urmează.

Horoscopul Yoruba: Zodia Oko, de la 21 aprilie până la 21 mai

Oko stăpânește pământul și roadele acestuia, natura și puterea acesteia. Nativii născuți în această zodie sunt persoane hotărâte, muncitoare și perseverente, dar ototdata orientate către profit, către belșug, către bogăție și rezultate.

Au nevoie că acțiunile lor să aibă rezultate concrete, măsurabile, palpabile. De asemenea, iubesc mâncărurile bune, sunt persoane atrase de confortul camilului, de căldură propriei case și adesea își refac puterile atunci când se conectează cu natura.

Horoscopul Yoruba: Zodia Elegguá, de la 22 mai până la 21 iunie

Acest Orisha deține cheile destinului care ne deschid diferitele uși ale vieții noastre, deține răspunsurile simple la întrebări complicate și este cunoscut pentru spiritul sau ludic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Nativii acestei zodii sunt veseli, înzestrați cu un umor aparte, știu să iubească sincer ca un copil și să se bucure la fel de pur. Cu "jucăriile" potrivite, își pot crea propriul univers.

Sunt buni sfătuitori și găsesc echilibrul în toate. Înțeleg atât partea negativă, cât și pozitivă a vieții și uneori pot simți că în sufletul lor se luptă cu sentimente opuse. Sunt persoane intuitive și spontane, dotate cu o creativitate desăvârșită. Dețin arta cuvântului și pot fi buni mediatori.

Foto: Atelier Sommerland/ shutterstock.com

Horoscopul Yoruba: Zodia Oshún, de la 22 iunie până la 23 iunie

Oshun se referă la maternitate, fertilitate și tot ce ține de dragoste, pasiune, dorință și capricii.

Sunt persoane mânate de dorințele interioare, de sensiblitate și romantism, de iubire și armonie, deși descoperă o lume în care, de multe ori, se simt departe de valorile lor interioare. Uneori, dacă se adaptează greu, au nevoie să schimbe mediul, iar dacă nu o pot face, aceste resentimente pot fi somatizate și se pot transforma în slăbiciuni fizice sau chiar afecțiuni.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Sunt persoane pe cât de sensibile, pe atât de loiale, prieteni de încredere, familiști. Se simt cel mai bine într-o familie armonioasă, unde se pot simți înțeleși și acceptați, unde nevoile lor contează și unde pot crește. Lângă un astfel de nativ, dacă i se împlinesc condițiile, oricine poate ajunge departe, căci au darul împuternicirii, al ghidării spirituale, al iubirii necondiționate.

Horoscopul Yoruba: Zodia Changó, de la 24 iulie până la 23 august

Acest Orisha este asociat cu focul și tunetul, cu vulcanii și zgomotul războiului. Nativii acestei zodii sunt persoane care ies repede în evidență, se impun prin putere, pot intimida cu ușurință alte persoane, sunt impunători și acceptă cu greu opiniile altora.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Ca și focul, sentimentele lor se aprind repede, se sting greu, iar dacă nu învață să dobândească un bun management al stresului, acest foc interiori îi poate mistui.

Echilibru și moderație în toate reprezintă cuvintele cheie pentru succes și împlinire în viața acestor nativi. Citește continuarea în pagina 3 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri