10 Februarie 2022 publicat în Horoscop 553 share-uri

Aceste cupluri astrologice sunt predispuse de a ajunge din “suflete pereche” “suflete distante” sau separate, aflate la mii de ani lumină unul față de celălalt, într-un timp, spațiu și o frântură de viață în care nu mai pot ajunge unul la celălalt și nu mai pot fi împreună. Iată care sunt, conform astrologiei, acele cupluri de zodii cu cea mai mare probabilitate de a deveni “străini karmici”.

Cine sunt “străini karmici” în astrologie? Sunt acele cupluri de zodii care trăiesc în această viață o intensă și frumoasă poveste de dragoste, în care simt că și-au găsit sufletul pereche și că vor fi împreună o viață întreagă, însă care ajung ca la un moment dat, din diverse motive, să se despartă chiar dacă sentimentele lor nu se vor stinge, probabil, niciodată. Se atrag unul pe altul, dar se și resping în același timp și nu pot fi împreună. Gravitează unul în jurul celuilalt, dar în același timp fiecare sfârșește văzându-și de viață mai departe cu o altă persoană.

Aceste cupluri astrologice au tendința de a ajunge din “suflete pereche” “suflete distante” sau separate, aflate la mii de ani lumină unul față de celălalt, într-un timp, spațiu și o frântură de viață în care nu mai pot ajunge unul la celălalt și nu mai pot fi împreună. Foarte probabil că, dacă nu și-au consumat în această viață tot ceea ce aveau de consumat unul pentru celălalt, nu și-au învățat sau asumat lecțiile acestei iubiri, ei își vor continua povestea și relația în alte vieți, pentru ca sufletul lor să se elibereze, karma să fie arsă și lecțiile însușite.

Iată care sunt, conform astrologiei, acele cupluri de zodii cu cea mai mare probabilitate de a deveni “străini karmici”. Destinul însă nu este bătut în cuie, la fel nici astrologia, astfel încât uneori există cupluri care sfidează toate previziunile și patternurile astrologice și au o viață frumoasă împreună. Însă despre ele vor vorbi într-un alt material, iar astăzi ne concentrăm pe aceste perechi de “străini karmici”. Iar acestea sunt următoarele….

Foto: AS.Makarova /Shutterstock

Perechea karmică Taur – Vărsător

În acest cuplu există multă intensitate și pasiune, o conexiune foarte puternică care crește în intensitate cu fiecare întâlnire dintre cele două zodii. Foarte probabil că cei doi se cunosc dintr-o altă viață și au ales să se întrupeze și în aceasta pentru a se învăța unul pe celălalt despre iubire. Relația dintre aceste două zodii este o relație incandescentă, cu multă ardere, consum și suferință, dar și cu multe momente frumoase și amintiri de neuitat, pe viață. Aceste două zodii au însă personalități total opuse și chiar dacă Vărsătorul găsește stabilitate sub aripa protectoare a Taurului, pe termen lung această relație nu va funcționa.

Nu puține sunt situațiile în care cei doi nu s-au simțit înțeleși de partener, a intervenit abuzul în diverse forme sau relația s-a transformat într-una toxică pentru ambii și din această cauză s-au luat decizii catastrofale de moment, pe care le-au regretat ulterior. Relația nu a putut fi vindecată în timp util, compromisurile nu au fost de ambele părți concomitent și ruptura s-a produs la un moment dat iremediabil. Un lucru este clar însă: Taurul nu îl va uita niciodată pe Vărsător și nici invers, întotdeauna unul va ocupa un loc aparte în inima celuilalt chiar dacă nu vor fi împreună.

Perechea karmică Capricorn – Rac

Și zodiile Capricorn și Rac formează un cuplu karmic extrem de solid și puternic aparent și adesea iubirea dintre cei doi ia forma unei relații memorabile, chiar dacă nu pe termen foarte lung. Racul se simte iubit, protejat, răsfățat de puternicul și pragmaticul Capricorn care îi arată acestuia latura frumoasă a vieții și îl învață cum să se bucure de fiecare moment al vieții. Împreună, cei doi își explorează și dezvoltă sexualitatea, dar și latura senzuală a vieții, și pornesc într-o călătorie de explorare a celuilalt, dar și a lumii din jurul lor și a tuturor simțurilor. Aceasta reprezintă partea frumoasă a poveștii lor karmice.

Problema în acest cuplu astrologic ține însă de inflexibilitatea partenerilor, de faptul că la un moment dat fiecare din cei doi își va dori lucruri total diferite (spre exemplu unul o familie, iar celălalt să mai hoinărească), unul este posesiv și se simte îndreptățit să îi limiteze libertatea celuilalt, celălalt este speriat de constrangeri. În plus, pentru cei doi, mai ales dacă sunt în perioada de tinerețe, este destul de dificil să gestioneze o relație în care trebuie să se adapteze la personalitatea cuiva total diferit de ei sau poate chiar să își schimbe radical un stil de viață pe care l-au avut anterior. Pentru unii, acest lucru va fi pur și simplu prea mult și chiar dacă iubesc persoana respectivă vor alege să o ia pe un alt drum. Unele din aceste cupluri se reunesc cu un scop karmic, spre exemplu pun bazele unui proiect împreună sau vor avea un copil.

Perechea karmică Balanță – Berbec

Aceasta este una din acele relații care, de multe ori, începe frumos și se termină dureros. Balanța și Berbecul se simt ca un magnet atrași unul de celălalt și de multe ori prima lor întalnire are loc prin intermediul unei persoane apropiate, un cunoscut comun. Conexiunea dintre aceste zodii este instantanee, cei doi au sentimentul că se cunosc și se știu dintotdeauna, ca și cum s-ar fi cunoscut din altă viață. Chiar dacă cei doi au multe în comun și par a se afla în aceeași barcă și uniți de un scop comun, adevărul este însă altul. Pe măsură ce relația se va desfășura, este posibil să se intensifice și sentimentul de dramă inutilă, suferință, izolare, izbucnirile karmice. Lipsa de comunicare devine din ce în ce mai accentuată și există neînțelegeri legate chiar și de lucruri mărunte, cotidiene, ceea ce în timp va coroda trăinicia acestei relații.

Scopul karmic al întemeierii, chiar și temporare, al acestui cuplu este acela ca cei doi să devină persoane mai bune, să se învețe unul pe celălalt despre ce nu trebuie să fie iubirea și cum să arate o iubire sănătoasă, de a-și înțelege și corecta propriile greșeli (chiar și în viitor) și a-și îmbunătăți propria persoană. De multe ori, aceste două zodii hotărăsc să se separe de comun acord chiar dacă sentimentele unuia pentru celălalt sunt încă puternice fiindcă le este greu să trăiască sub același acoperiș împreună. Pot rămâne însă prieteni și se vor gândi deseori unul la celălalt.

Foto fr si main: Selenit /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri