11 Februarie 2022 publicat în Horoscop 742 share-uri

În munții Tibetului există o filosofie aparte de viață, legată de destin, dar și de puterea deciziei. Noi putem fi arhitecții propriului destin, căci schimbarea nu este niciodată întâi colectivă, ci pleacă de la individ. Descoperiți horoscopul unic Wuyku, conceput acum câteva milenii de cei ce aveau puterea prezicerii viitorului.

Ce este horoscopul Wuyku?

Acest horoscop născut în Tibet pune accent pe libertatea spirituală a fiecărui om, pe puterea de a folosi legile karmei în favoarea binelui suprem, fiecare ființă umană putând fi arhitectul propriului destin.

În Horoscopul Wuyku există doar 4 zodii, care întruchipează elementele esențiale prin care fiecare își poate schimba viața și poate schimba lumea.

Horoscopul Wuyku: Zodia Păianjen

În zodia Păianjen din horoscopul Wuyku se încadrează persoanele născute în lunile ianuarie, februarie și martie.

O combinație între cei născuți iarna și cei născuți la începutul primăverii, când natura renaște printr-o explozie de viață și culoare!

Nativii acestei zodii sunt în general persoane foarte spirituale, cu un spirit etic deosebit de dezvoltat, care iubesc dreptatea, dar și plăcerile vieții, iubesc ordinea, dar se pot lăsa la fel de bine scufundați în haos asemenea unui artist în toiul creației.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Kudika.ro îți oferă Tarot online Horoscopul lunii Martie 2023 pentru fiecare zodie: evenimente astrologice majore ce au puterea să schimbe lumea și să ne zdruncine destinul

Sunt persoane de o frumusețe interioară deosebită, cu firi imprevizibile, ce aduc lumii bogății spirituale atât de diferite.

Aceste persoane au nevoie de timp să își găsească ritmul interior propriu și să își descopere resursele renașterii și dezvoltării, ale primăverii lor spirituale. Meditația le este adesea de ajutor, la fel și sportul.

Își pot găsi târziu drumul în viață, iar în adolescență și tinerețe par mistuiti de sens și avizi de cunoaștere. Sunt persoane deosebit de inteligente, dar care pot cădea pradă anxietății și depresiei.

Asemenea unui păianjen, pânza lor este extraordinară în natură, dar durează până găsesc locul potrivit și până o vor țese.

Nu se tem de singurătate, dar apreciază prieteniile adevărate.

Horoscop: zodii care își găsesc târziu adevărata vocație în viață Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața 20 Martie 2023: Dublă ALERTĂ Astrologică! Echinocțiul de Primăvară marchează noi începuturi, iar Soarele în Berbec ne aduce energie tămăduitoare, pasiune și curaj
Foto: pexels.com

Horoscopul Wuyku: Zodia Furnică

Nativii Furnică din zodiacul Wuyku sunt născuți în lunile aprilie, mai, iunie. Furnica este semnul asociat muncii, voinței și perseverenței, dar și bogățiilor materiale.

Acești nativi par plini de energie, nu obosesc niciodată, sunt firi foarte organizate și mai mereu au tot ce le trebuie. Prin voința lor extraordinară, prin puterea mare de muncă și prin perseverență reușesc adesea să își atingă țelurile.

Buna organizare le permite să aibă timp pentru tot ce își propun, dar și resurse.

Mai mult decât atât, sunt persoane foarte sociabile și darnice. Le place să ofere cadouri celor dragi, sunt foarte familiști și atrași de confortul și armonia căminului.

Uneori, pot părea persoane prea încăpățânate sau care se adaptează mai greu în fața noului, însă odată ce și-au setat un ritm, acești nativi au nevoie de timp și calcule pentru a face schimbări. De aceea capacitatea de reacție la schimbare poate părea greoaie, însă, indiferent de deciziiile luate, reușesc mai mereu să aibă succes.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop: Cele 3 Zodii binecuvântate în Februarie 2023 HOROSCOP 12.12.2022: Daruri Divine și oportunități Karmice în ziua ce deschide portalul reînnoirii, când imposibilul devine posibil

Horoscopul Wuyku: Zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion din horoscopul Wuyku sunt născuți în lunile iulie, august și septembrie.

Scorpionul prezintă o semnificație sacră în budism, acesta este asociat cu un intelect aparte, dar și cu o mândrie semnificativă.

Scoprionul se poate descurca în orice situație, poate câștiga orice luptă sau ceartă, orice negociere, fiind maestru în arta cuvântului.

Știu să își aleagă drumul în viață și sunt persoane deosebit de independente. Urăsc trădarea și minciuna, dar reușesc să depășească orice obstacol și orice durere. Pot părea firi impulsive, ușor vulcanice, uneori prea directe. Dacă un Scorpion își propune să rănească sau să intimideze pe cineva, nu îi trebuie decât o singură încercare și va reuși, pentru că intuiește cele mai adânci slăbiciuni ale unei persoane. Scoprionul poate citi personalitatea cuiva ca într-o carte, știind exact ce ar trebui să facă sau să spună pentru a obține ceea ce își dorește de la acea persoană.

Horoscop: Top 3 cele mai SEDUCĂTOARE femei ale zodiacului – ar suci mințile oricărui bărbat, dacă ar dori Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Horoscop: zodii binecuvântate în ianuarie 2023! Primesc protecție divină și noroc în toate

În acest zodiac tibetan, Scorpionii sunt asociați cu persoane longevive și înțelepte, cu abilități în dezvoltarea locală, în afaceri și în negocieri.

Horoscopul Wuyku: Zodia Țestoasă

Nativii Țestoasă din zodiacul Wuyku sunt născuți în lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

Nativii Țestoasă se bucură de o viață lungă, sunt atenți la micile bucurii pe care le întâlnesc zi de zi, dar au nevoie de confortul propriei case și totodată de prieteni și familie.

Pot fi uneori exagerați într-o anumită direcție, punând prea mult preț pe ceva și creând disconfort pentru cei din jur. De exemplu pot fi acuzați că sunt zgârciți, că anumite obiceiuri sunt egoiste, că nu le oferă celorlalți atenția sau respectul cuvenit.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte

Nativii Țestoasă pun binele personal pe primul loc, însă știu să păstreze legături strânse cu membrii familiei. Căminul, dar și resursele financiare sunt importante pentru aceștia.

Au evoie de susținerea celor dragi pentru a-și păstra ritmul și a ajunge departe.

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri