8 Februarie 2022 publicat în Horoscop 199 share-uri

Tribul Yoruba, a cărui credință poartă același nume și cărui membrii practicau ritualuri specifice voodoo, prezenta o viziune unică asupra caracterelor oamenilor, făcând o referire la anumite semi-divinități pe baza cărora au creat un horoscop propriu. Acest horoscop Orisha sau Yoruba ne descrie într-o manieră nemaîntâlnită, scoțând la iveală cele mai puternice caractere ale noastre, care ne pot deveni totodată și slăbiciuni. Un horoscop puternic și profund, văzut printr-o interpretare de o puritate aparte, pe care merită să îl redescoperim în rândurile ce urmează.

Horoscopul Yoruba: Zodia Yemanyá, de la 24 august până la 23 septembrie

Yemanyá reprezintă apele sărate, puterea valurilor, dar și lacrimile tămăduitoare. Așa cum plânsul vindecă sufletul și descarcă furia, la fel și nativii acestei zodii au puterea de a liniști conflicte, de a vindeca suflete. Pot deveni terapeuți, maeștri spirituali sau își pot etala abilitățile în forme practice, în tot ceea ce implică muncă organizată și de detaliu. Au o claritate anume în gândire și un ritm propriu, dar greu de egalat.

Sunt firi deosebit de inteligente și misterioase totodată.

Horoscopul Yoruba: Zodia Obatalá, de la 24 septembrie până la 23 octombrie

Acesta este creator al Pământului și sculptor al tuturor ființelor. Deține puterea schimbării și are abilități sociale excepționale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Sunt persoane care pot implementa noi concepte în societate, reușesc în tot ceea ce își propun, comunică excelent cu cei din jur și au puterea de a-și depăși propriile emoții, propriile limite.

Uneori, se pot confrunta cu anxietatea, însă puterea lor de regenerare și autovindecare este una deosebită. Indiferent de domeniul în care activează, se fac cu ușurință cunoscuți. Atenție însă, au tendința ca uneori să trateze cu superficialitate lucruri importante.

Foto: Dave Primov/ shutterstock.com

Horoscopul Yoruba: Zodia Orula, de la 24 octombrie până la 23 noiembrie

Cunoașterea este putere, iar inteligența acestor nativi îi îndreaptă spre a deveni oameni puternici, cu anumite detalii cunoscute, pe care le pot utiliza uneori cu viclenie. Sunt persoane muncitoare, dar care totodată știu să tragă toate sforile într-o situație și nu ratează nicio oportunitate pe care viață le-o oferă.

Trebuie să aibă grijă să nu rănească sau să nu trădeze un prieten, căci uneori gura le-o poate lua înainte și pot spune lucruri pe care să le regrete mai târziu.

Horoscopul Yoruba: Zodia Babalú Ayé, de la 23 noiembrie până la 21 decembrie

Este divinitatea renașterii, a puterii de autovindecare, de regenerare și refacere. Acești nativi au puterea să redea un sens lucrurilor deja uitate sau care par stinse în sfera nonsensului.

Au o extraordinară putere de creație și de muncă, sunt buni organizatori și se orientează către domeniile care aduc lumină în lume.

Horoscopul Yoruba: Zodia Agayú Sola, de la 22 decembrie până la 20 ianuarie

Este divinitatea care acoperă cu puterea sa, astfel încât vocea să se face auzită peste tot și protecția sa este universală.

Nativii acestei zodii sunt persoane muncitoare și organizate, dar își canalizează energia și valorile pentru a clădi un rezultat ce aduce binele în viața mai multor oameni sau a comunități întregi. Sunt persoane inteligente și răbdătoare, sunt buni ascultători și totodată sunt centrul unor idei acolo unde parcă nu a mai rămas nimic.

Reușesc să conceapă soluții unice, au putere de acțiune și sunt persoane devotate credințelor lor.

Credit photo article: Artem Furman/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri