1 Februarie 2022 publicat în Horoscop 64 share-uri

Horoscopul anului 2022 pentru nativii Pești aduce o serie de evenimente și tendințe în ceea ce privește dragostea și relațiile, căci nativii vor căuta liniștea și armonia, vor dori vindecare a relațiilor și vor aborda situațiile emoționale prin sinceritate. Iar cum bine știm că adevărul supără uneori, este posibil ca cei din zodia Pești să nu înoate mereu în ape liniștite. Citește horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru zodia Pești.

Horoscopul dragostei 2022 Pești: previziuni generale

În anul 2022 nativii din zodia Pești vor dori să aibă mai mult timp pentru ei, pentru propria persoană. Au planurile lor, își doresc să evolueze și să se dezvolte în unele direcții, așadar au nevoie de timp și de izolare pentru a ajunge la scopul dorit.

Unii și-au propus să își vindece unele răni interioare, alții poate doresc să avanzese în carieră sau să își deschidă o afacere. Se vor îndepărta astfel de cuplu, dar vor avea nevoie de susținere și înțelegere din partea persoanei iubite.

Coraborarile vor decurge în pusee, astfel că uneori merg bine și parcă vin toate oportunitățile deodată, alteori parcă nu se leagă nimic, oricât de mult s-ar strădui nativul Pești.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

În ceea ce privește relațiile cu membrii familiei, nativii Pești vor forța rezolvarea unor probleme care par să se prelungească la nesfarsit. Nu va fi comod pentru nimeni, însă doar ei se pare că au puterea de a pune cărțile pe masă și de a face primul pas.

Horoscop 2022 Pești: relațiile și prietenia

Cercul de prieteni ai nativilor Pești fie se poate largi, fie prieteniile pot deveni mai legate, mai profunde. Nativii Pești nu vor dori să continue acele prietenii care nu îi mai dezvoltă, de unde nu mai au ce primi și nici ei nu mai au ce oferi din inimă. Așadar acele legături care au rămas legate doar de firul intereselor este posibil să fie rupte.

În ceea ce privește colaborările, în general vor merge bine. Vor fi perioade când nativii Pești vor simți că oportunitățile vin grămadă, la fel și parteneriate, că abia reușesc să le facă față, dar vor fi și alte perioade, în special cele marcate de eclipse, când parcă nimic nu se leagă, oricât de mult s-ar strădui aceștia.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața
Foto: Anneka/ shutterstock.com

Horoscop 2022 Pești: viața de familie

Așa cum spuneam mai sus, există unele probleme delicate în familie a căror rezolvare nativii Pești nu mai doresc să o amâne. Așadar vor deschide subiectul și nu se vor rezuma doar la vorbe, ci vor trece și la fapte, oricât de incomodă va fi acțiunea lor pentru ceilalți membrii ai familiei.

Este posibil să existe unele tensiuni în familie, însă lucrurile încep să se așeze într-o ordine firească, se face lumină și în final tensiunile vor dispărea. Cu toate acestea, va urma în a două jumătate a anului sau chiar în anul următor o perioadă de reacomodare la schimbările care au avut loc.

Este posibil ca nativii Pești să dorească să reia legătura cu unii membrii ai familiei, poate plecați în străinătate sau pe care nu i-au mai vizitat de multă vreme.

În cuplu, nativii Pești au nevoie de spațiu, au nevoie să fie lăsăți în pace, să fie lăsăți să își ducă planurile la bun sfârșit. Nu se va întâmpla mereu astfel, așadar trebuie să se adapteze din mers la nevoile partenerului de viață și la cele ale cuplului în general, iar scopurile ar fi bine să și le îndeplinească fără a-și reduce responsabilitățile din relație, lăsând prea multe pe umerii celuilalt.

Așadar viața de cuplu va fi ca o continuă tatonare între încercarea de a menține armonia și timpul de care au nevoie doar pentru ei.

Vor avea nevoie de susținere și înțelegere din partea partenerului de viață, iar cei care au iubiți sau iubite foarte ocupate se vor putea bucura de timpul rămas pentru a-l folosi așa cum și-au propus.

Horoscop dragoste 2022 Pești: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Nativii singuri pot începe relații karmice în acest an, relații din care vor avea o serie de lecții de învățat, de asimilat. Unii nativi Pești se pot îndrepta către foste iubiri, însă ar trebui să fie foarte prudenți, căci pot adânci răni din trecut.

Șansa de a întâlni sufletul pereche este mare anul acesta, însă cum nativii sunt destul de ocupați cu dezvoltarea altor zone din viața lor, nu se vor grăbi să meargă prea departe cu relația de cuplu. Vor face pași mici, dar siguri.

Sursa foto articol: Africa Studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri