Horoscop FEBRUARIE 2022: Ce se întâmplă în viața zodiilor în luna lui Făurar? Unele zodii își trăiesc iubirea predestinată, altele își revin financiar, iar aceste zodii își pot schimba locul de muncă

28 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 195 share-uri

Citiți horoscopul complet al lunii februarie 2022, pentru fiecare zodie în parte, și descoperiți care sunt previziunile și sfaturile astrale legate de relații și dragoste, bani și carieră, dar și sănătate. 

Horoscop februarie 2022 zodia Berbec

Grație conjuncției Soarelui cu Saturn, norocul este de partea ta în această perioadă, mai ales pe plan profesional, acolo unde eforturile tale sunt încununate de succes. Ți se recunosc meritele, poate chiar primești o primă în perioada următoare pentru rezultatele tale, iar creativitatea ta se manifestă și în relațiile interpersonale, reușind să stabilești niște conexiuni și legături sociale benefice pentru tine pe viitor.

Pe plan personal, ai parte de o lună liniștită și armonioasă fiindcă ești echilibrat și atent la cei din jurul tău, intuind nevoile familiei tale și ale partenerului de viață. Astfel, este foarte posibil ca la mijlocul lunii să organizezi escapade în familie, să petreci timp de calitate cu persoanele iubite și să ți-i apropii și mai mult pe membrii mai tineri ai familiei (copii). Intrarea Soarelui în Pești pe 18 februarie poate accentua sensibilitatea ta emoțională, dar poate fi și un moment bun în care să îi amintești partenerului de importanța prezenței sale în inima ta și să discutați deschis despre voi doi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop februarie 2022 zodia Taur

Planurile Taurului din ultima jumătate de an încep să prindă un contur frumos și concret în luna ianuarie. În sfârșit, după o perioadă epuizantă, cu bune și cu rele, acesta începe să își vadă visurile cu ochii. Prezența Soarelui, a lui Mercur și a lui Saturn în cea de-a 9-a casă a Taurului este echivalentă cu reușite și împliniri în viitorul imediat, inclusiv dacă ați ales noi drumuri pe care să mergeți. Pentru unii nativi Taur, Jupiter joacă rolul unui facilitator magic atunci când vine vorba de educație și proiecte individuale ce vizează evoluția și cunoașterea.

Foto: Dlinnychulok /Shutterstock

Orice este legat de acte sau soluționarea legală a unor situații, contracte, negocieri este supus reușitei în această perioadă grație conjucturilor astrale. Aveți grijă și de sănătatea voastră, în aceste săptămâni sunteți mai susceptibili unor mici probleme neașteptate de sănătate. Puteți pune munca pe un plan secundar, având mai multă grijă de voi și de corpul vostru, permițându-vă vindecarea sau o recuperare mai rapidă. Persoana iubită vă este alături în toată această perioadă și vă susține din toate punctele de vedere.

Horoscop februarie 2022 zodia Gemeni

Februarie 2022 este o lună colorată, efervescentă și aglomerată pentru zodia Gemeni, iar planul social este foarte bine aspectat. Mercur te ajută să te exprimi ușor, să dai o voce gândurilor și ideilor tale, iar conversațiile tale fructuoase sunt valorificate chiar și pe plan profesional. Dacă ai de negociat o afacere, un contract sau chiar o relație, acum este momentul fiindcă te exprimi cu o claritate extraordinară și ajungi cu ușurință la mintea și inima interlocutorului tău.

Pe plan personal, este foarte probabil ca unii nativi Gemeni să întâlnească o persoană nouă, de care se vor îndrăgosti fulgerător și vor fi foarte siguri de ceea ce simt, așa că vor găsi curajul necesar pentru a face primii pași înspre această persoană. Pe de altă parte, alți nativi Gemeni se gândesc arzător la trecut, iar veștile noi despre un fost iubit le poate da speranțe noi legate de această persoană și se gândesc la posibilitatea resuscitării unei vechi relații.

Horoscop februarie 2022 zodia Rac

Lucrurile stau cât se poate de bine pe plan familial pentru Rac, acolo unde există înțelegere, fericire, pace și armonie și acestuia îi este tare bine în oaza sa de liniște. Te preocupă însă mai mult în această lună relațiile cu prietenii și cunoștințele tale apropiate, unele relații dragi sufletului tău, însă în care s-au infiltrat niște fisuri în ultima perioadă. Eșți hotărâtă și intenționezi să îți repari greșelile față de ei, mai ales că Venus și Marte încurajează dialogul și dezvoltarea relațiilor. Mai mult, ești sprijinită să îți lărgești orizontul socio-profesional și să interacționezi mai des și mai mult decât înainte cu oameni cu care împărtășești aceleași aspirații și pasiuni.

Chiar dacă situația ta financiară merită îmbunătățită și ți se oferă șansa unui nou job, bine plătit, fix în domeniul în care ai studiat, te gândești să îl refuzi fiindcă nu rezonezi cu descrierea jobului respectiv. Nu te da însă bătută și nici nu lăsa ca fricile și temerile tale să te acapeze. Ai un potențial enorm și meriți să ți se recunoască talentele și abilitățile. Vei găsi oportunitatea dorită pentru a le valorifica. Dacă te afli într-o poziție de management, vei constata cât de ușor te urmează oamenii și ce multă încredere au în tine.

Horoscop februarie 2022 zodia Leu

Februarie 2022 este luna în care îți celebrezi realizările fiindcă ai muncit enorm pentru ele, dragă Leu și le meriți din plin. Chiar dacă au fost unele amânări în ultima vreme, întârzieri sau pur și simplu lucrurile nu au mers în direcția în care ți-ai fi dorit, până la urmă totul s-a așezat așa cum trebuia. În această lună, te simți împlinit și împăcat cu tine căci ai ajuns acolo unde îți doreai să fii și ai reușit chiar să fii în avans cu munca și obiectivele tale. Permite-ți un moment de respiro și planifică acea minivacanță pe care o ai în minte, dar pentru care nu ți-ai făcut deloc timp până acum.

De asemenea, secretele, dezinformarea și lucrurile ascunse au tendința de a ieși la suprafață pentru această zodie în această lună. Prin urmare, unii nativi Leu se pot trezi acum, chiar și după luni sau ani de zile, că află un adevăr pe care nu l-au știut niciodată sau nu l-au văzut, iar asta le ia o piatră de pe inimă chiar dacă le zgândăre puțin rănile. Aceste informații nou revelate le vor spori încrederea în sine și îi vor împuternici, iar nativii Lei se vor simți eliberați și liberi.

Horoscop februarie 2022 zodia Fecioară

Februarie 2022 aduce noutate și transformare în viața zodiei Fecioara. Datorită planetei Uranus, Fecioara va reuși să facă anumite schimbări importante pentru sine sau chiar să ia unele decizii majore. Vorbim de schimbări și decizii care îți pot schimba cursul vieții în perioada următoare, însă pe care le traversezi senină și cu ușurință, ca și cum te-ai pregătit și ai așteptat asta toată viața. Eșți pregătită din toate punctele de vedere să faci pași noi în viața ta, iar deseori te încearcă un entuziasm amestecat cu frică.

Totul va fi însă cât se poate de bine, chiar și pentru acei nativi care decid să își schimbe locuința, locul de muncă, orașul, profesia sau chiar țara în care locuiesc. Pe noul tău drum vei întâlni persoane de toate felurile, din medii cât mai diverse, iar Venus te va face să fii șarmantă, calmă, sociabilă și concentrată pe țelurile tale în același timp. În plus, îi ai de partea ta pe cei dragi care te încurajează în noile tale demersuri și te sprijină necondiționat.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri