27 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 585 share-uri

În ziua de 1 februarie (ora 7:46, ora României), Luna va intra în faza de Lună Nouă și cade la 12 grade în zodia Vărsătorului, un semn de aer guvernat de planeta Uranus. Prin urmare, din punct de vedere astrologic această energie elementară eterică va fi puternic resimțit în perioada următoare.

Influența Lunii Noi în Vărsător se va manifesta sub forma unor acțiuni care vizează noi sisteme de gândire, idei inovatoare, deblocarea din vechi și situații constrângătoare sau momente de trezire/ iluminare. Chiar dacă nu vorbim de o energie calmă și liniștită, ci mai degrabă perturbatoare și intensă dacă nu suntem obișnuiți cu dinamica acestei zodii revoluționare, ea înlesnește evoluția și pune accent pe clarificarea unor anumite aspecte ale vieții noastre.

Totodată, o Lună Nouă în Vărsător aduce în prim plan noi perspective, ne cere să gândim în afara cutiei și să gândim îndrăzneț și limpede, ne dă curajul de a plonja în ape necunoscute dacă acestea vizează un viitor mai bun și luminos. De asemenea, energia Vărsătorului se manifestă și la nivel de comunitate și conexiuni interumane, iar forța acestui semn zodiacal este despre transcenderea nevoilor personale și detașarea de micile noastre drame individuale pentru a oferi loc și spațiu construirii unui viitor colectiv, bazat pe colaborare și cooperare. După ce binele comun este avut în vedere, ne ocupăm și de binele personal, aceasta este lecția acestei luni noi în Vărsător.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Vărsătorul este asociat mentalului, intelectualului, oamenilor și relațiilor dintre oameni, o zodie pentru care inventivitatea, neconvenționalul, gândirea liberă, nonconformismul și dorința de libertate merg mână în mână cu dorința de a schimba și a reforma, de a onora știința și spiritul umanitar din noi. Este interesant că această Lună Nouă din semnul nonconformistului Vărsător creează o conjuctură inedită chiar cu Saturn, planeta structurii, lecțiilor și a disciplinei, caracterizată de o energie planetară mai greoaie, mai restrictivă, mai limitativă, dar în același timp mai “realistă” și mai pragmatică.

Foto: GrandeDuc /Shutterstock

Cu Saturn aflat la o distanță foarte mică de Luna Nouă în Vărsător, influența acestei planete nu este nici ea de neglijat. Influența Vărsătorului este despre a ne urma inima și ideile, dar Saturn ne cere totodată să ne asumăm responsabilitatea pentru noi și acțiunile noastre, o aliniere perfectă între inimă și rațiune. Ceee ce ne dorim și modul în care acționăm și ne comportăm trebuie să fie în concordanță pentru ca lucrurile să se întâmple pentru binele nostru cel mai înalt. Așadar, Saturn ne îndeamnă să facem o analiză realistă a prezentului, să privim realitatea drept în ochi și să ne asumăm lecțiile, problemele și provocările ei, indiferent de cât de inconfortabil sau neplăcut poate fi pe moment.

Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Viitorul nu poate fi construit dacă nu ne luăm angajamentul de a rezolva problemele prezentului una câte una. Nimic nu poate fi lăsat deoparte atunci când vine vorba despre lecțiile oferite de Saturn căci Saturn ne ajută să ne redescoperim adevărata putere de a muta munții din loc atunci când ne dorim. Prin urmare, perioada de dinainte și de după Luna Nouă de pe 1 februarie 2022 este benefică pentru a găsi soluții unor probleme mai vechi, supărătoare, iar insistența și perseverența de data aceasta pot fi salutare și salvatoare.

Saturn provoacă și confruntă, iar Vărsătorul aduce la suprafață și eliberează emoții și idei, dar această erupție cosmică de energii promite și recompense extraordinare precum găsirea unor cai comune extraordinare, a unor soluții superbe de ajungere la un numitor comun în interiorul unor grupuri și comunități, de ieșire din niște patternuri comportamentele greșite, de puterea individuală de a nu mai repeta niște greșeli trecute, de a-i convinge pe cei din jur, cu argumente solide și valide, de a accepta și păreri diferite.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare
Foto: Ironika /Shutterstock

În plus, Luna Nouă în Vărsător este influențată și de energia frumoasă creată de alinierea benefică dintre Jupiter și Uranus (guvernatorul Vărsătorului), ceea ce ne încurajează să abordăm un mod de gândire mai optimist, mai deschis și mai amplu, dincolo de propriile limite, să regăsim puterea speranței și binecuvântarea abundenței, să ne simțim norocoși și ocrotiți de astre.

“Această lună nouă este o oportunitate extraordinară de a ne elibera de patternurile negative și a o lua de la început. Energia zodiacală a Vărsătorului ne face să ne dorim să construim o lume mai bună – dar pentru a schimba viitorul, trebuie să fim dispuși să ieșim din zonele noastre de confort și să schimbăm prezentul mai întâi. Este un moment minunat despre a scrie în jurnalul tău despre orice te ține pe loc din a fi tu în mod autentic astfel încât să-ți eliberezi drumul înspre evoluție”, afirmă astrologul Montufar pentru www.bustle.com

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Foto fr si main: Cernecka Natalja /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri