14 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 2145 share-uri

Esti invitat sa patrunzi in astrologia sexuala a zodiilor si sa descoperi astro-cuplurile cu cea mai mare compatibilitate sexuala. Afla care sunt sufletele pereche sexuale in astrologie!

Varsator – Taur

Pe plan sexual, compatibilitatea dintre Taur si Varsator beneficiaza de cel mai ridicat punctaj. Opusurile se atrag si se completeaza. Unul are imaginatie, celalalt rabdare. Unul este spontan, indraznet si pasional, celalalt dornic sa experimenteze si sa-si incante simturile. Unul ofera, celalalt ofera si el. Taurul nu este omul noului in general, insa in dormitor este dispus sa riste si sa castige si este lipsit de inhibitii. Amandoi au senzualitate si pun pret pe acest lucru. Impreuna, impartasesc entuziasm, experiente sexuale profunde, dar si momente de tandrete. Inca de la inceputul relatiei lor, experientele sexuale pe care le au impreuna vor constitui un punct puternic de legatura intre ei.


Foto StockSnap /Pixabay

Berbec – Balanta

In dormitor, exista o compatibilitate sexuala incendiara intre Berbec si Balanta. Berbecul este maestru in arta seductiei si expert in a face dragoste. Balantei ii place sa fie initiata si invatata si accepta provocarile Berbecului. Experienta si tehnica Berbecului merge de minune cu pasiunea si dorinta de a-si explora potentialul erotic al Balantei. In plus, Berbecul este atras de latur artistica a Balantei, incercand sa o descopere si sa o exploreze. Impreuna, au parte de experiente memorabile. Actul erotic dintre cei noi este un dans cosmic, o inlantuire intre suflete si trupuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Capricorn – Rac

Uniunea sexuala dintre un Capricorn si un Rac nu este o simpla uniune sexuala. In compania unui partener potrivit precum este Racul, Capricornul poate face dintr-o experienta banala o experienta spiritual-sexuala de neuitat. Racului ii place sa fie explorat trupul, Capricornului ii place sa exploreze. Racul este sensibil si delicat si trece adesea prin stari emotionale schimbatoare, iar Capricornul ii ofera Racului echilibru si stabilitate emotionala. Pentru amandoi conteaza preludiul, dar si atingerea unei stari maxime de extaz.

Scorpion – Leu

Ce se intampla atunci cand in dormitor se intalnesc doua personalitati puternice? Ies scantei? Flacari? Se poate. Se poate insa sa nu va fi asteptat ca intre Capricorn si Rac sa existe o compatibilitate atat de mare si o deplina intelegere. Amandoi sunt dinamici si energici. Niciunuia nu ii place sa fie dominat asa ca in dormitor se instaureaza intre cei doi un raport de egalitate. Scorpionul este poate mai senzual si mai creativ, insa Leul ofera protectie si confort. Se simt excelent unul in compania celuilalt si noptile lor sunt de multe ori lungi, pasionale, traite la intensitate maxima.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri