12 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 13 share-uri

Elementele din Zodiacul Chinezesc acorda fiecarui nativ o serie de calitati asociate cu fiecare dintre acestea. Prin influenta adusa de Pamant, Foc, Metal, Apa sau Lemn, putem intelege mai bine personalitatea unei fiinte umane si trasaturile de caracter ce ii indreapta destinul intr-o directie sau alta.

Elementul Pamant in Zodiacul Chinezesc

In Zodiacul Chinezesc, elementul Pamant guverneaza Cainele, Dragonul, Oaia si Bivolul.

Persoanele influentate de elementul Pamant joaca un rol oarecum pasiv in societate, preferand sa fie observatori si nu sa cauzeze ele insele situatii controversate. Acesor oameni din Zodiacul Chinezesc nu le place sa aiba o viata radicala cu evenimente neasteptate, ci prefera mai degraba stabilitatea. Respecta Pamantul si sunt genul de caractere descrise prin sintagma “prietenul la nevoie se cunoaste” - poseda bunatate sufleteasca din plin si ajuta ori de cate ori au ocazia. Refuza sa vada pe cineva suferind si vor face tot ceea ce le sta in putere pentru a curma suferinta celor din jurul lor. Pot fi cu usurinta comparati cu elementul Pamant care ofera hrana si adapost locuitorilor sai. Oamenii Pamant sunt buni ascultatori si ceilalti ii respecta si ii pretuiesc pentru sfaturile intelepte pe care le dau. Poseda, in general, trasaturi feminine, gentile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Anotimp: perioada dintre anotimpuri

Elementul Foc in Zodiacul Chinezesc

In Zodiacul Chinezesc, elementul Foc guverneaza Calul, Sarpele si Oaia.

Daca cineva este influentat de elementul Foc, cu siguranta ca este un caracter “exploziv” - comunicativ, extravertit, iubit de toti cei din jurul sau. Persoanele Foc s-au nascut pentru a straluci, pentru a fi mereu in centrul atentiei si pentru a interactiona cu fiecare individ care le iese in cale. Totusi, pe de alta parte, ele sunt destul de critice cu ceilalti, putin narcisiste si inclinate spre a castiga ceva din orice, lucru ce ii poate rani cu usurinta pe cei alaturi de care isi petrec viata de zi cu zi (fara voia lor, desigur). Tot o trasatura negativa a lor este incapacitatea de a-si mentine deciziile luate. Se razgandesc foarte usor ori se gandesc prea mult inainte de a face un lucru. Carisma, jovialitatea si atitudinea prietenoasa ii vor scoate totusi oricand din incurcatura!

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Anotimp: vara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri