Afla cum va fi luna septembrie pentru tine in functie de zodia ta.

Sursa: Kudika

Berbec

Cuvinte cheie: inteligenta, dragoste, sensibilitate

Pentru nativii din zodia Berbec, septembrie se anunta a fi o luna destul de dificila. Vor duce o lupta cu propria persoana, vor incerca sa se autodepaseasca pe plan profesional si sa demonstreze ca sunt capabili de mai mult. In primele doua saptamani vor fi axati doar pe munca deoarece vor sa isi multumeasca sefii si sa castige respectul acestora.

Pe plan sentimental vor avea de luat decizii foarte importante si vor trebui sa analizeze relatia pe care o au cu partenerul.

Zile norocoase: 2, 12, 24.

Taur

Cuvinte cheie: incapatanare, bucurie, fericire

Pentru nativii din zodia Taur, luna septembrie vine incarcata cu bucurii. Dupa zile intregi de munca, este timpul pentru o mica relaxare: o vacanta binemeritata, in care se pot distra si uita de toate problemele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In dragoste totul merge perfect: partenerul va intelege si va respecta deciziile pe care le iei. Incercati sa va faceti timp si pentru el si, cel mai important, asigurati-va ca va exteriorizati sentimentele.

Zile norocoase: 4, 13, 30.

Gemeni

Cuvinte cheie: socializare, incredere, amabilitate

Pentru nativii din Gemeni, septembrie va fi o luna a socializarii si a distractiei. Persoanele nascute in aceasta perioada vor avea parte de foarte multa aventura, vor cunoaste persoane noi, vor descoperi locuri interesante si isi vor face multi prieteni.

Pentru cei care sunt intr-o relatie: luna septembrie este luna dragostei. Vor da dovada de afectiune, vor fi foarte atenti cu partenerul si le vor dedica tot timpul lor. Pentru cei singuri: jumatatea lui septembrie este perioada perfecta pentru a va face un nou partener.

Zile norocoase: 5, 17, 22.

Rac

Cuvinte cheie: vacanta, relaxare, distractie

Pentru nativii din Rac, luna septembrie este una dintre cele mai frumoase luni ale anului. Astrele sunt de partea lor si ii vor ajuta sa se descurce pe toate planurile, sa isi duca la bun sfarsit ideile si sa ia cele mai bune decizii. Catre jumatatea lunii se anunta o vacanta importanta, in care se pot relaxa si distra.

Pe plan sentimental, totul merge perfect: Racii dau dovada de maturitate in relatia cu partenerul. Energia sexuala si pasiunea se va mentine pe intreaga perioada a lunii septembrie.

Zile norocoase: 12, 25, 29.


Pentru a descoperi ce au rezervat astrele in septembrie si pentru celelalte zodii, citeste articolul integral pe Kudika.ro.

Foto homepage si interior: Dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri