17 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 133 share-uri

Cine sunt seducatoarele depline ale intimitatii, femeile care stiu sa faca un barbat fericit?

Intr-un articol anterior va prezentam care sunt, conform astrologiei sexuale, cei mai buni amanti ai zodiacului, barbatii care stiu sa isi faca partenera fericita in intimitate. Astazi intoarcem foaia la modul feminin si va prezentam un top 3 al celor mai bune amante ale horoscopului, seducatoarele depline ale intimitatii.

Femeia Balanta

Femeia Balanta are un fizic atragator si un magnetism debordant ceea ce o face extrem de atragatoare in ochii persoanelor de sex opus. Totodata, este feminina si o aura de inocenta si senzualitate deopotriva, ceea ce dezarmeaza multi barbati. Este una din femeile horoscopului considerate a fi amante perfecte. De ce? A oferi si a-l face pe celalalt fericit este pentru ea un fel de a fi. Dupa o noapte pasionala, ea este cea care se trezeste dis-de-dimineata pentru a pregati micul dejun iubitului sau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

O partida sexuala este pentru femeia Balanta o lectie de amor si arta, dar si o buna metoda de a-l cunoaste in profunzime pe celalalt. In intimitate, da dovada deopotriva de pasiune, dar si de rabdare si toleranta. In dormitory, Femeia Balanta este pretentioasa. Are asteptari mari de la partenerul sau si nu poate lasa ca o experienta sexuala sa fie catalogata intr-una banala. Excelenta si echilibru – iata doua lucruri pe care femeia Balanta le cere de la experientele sale sexuale!

Femeia Leu

Departe de a fi prototipul femeii delicate si fragile, Femeia Leu este considerata de unii barbati ca distanta si rece, incapabila sa simta si sa se extazieze. Aparantele insala insa teribil… Nu gresim cu nimic atunci cand spunem ca femeia Leu este o adevarata leoaica in dormitor. Si daca tot mai sunt unii barbati care tot se tem de ea sunt acei barbati care se tem de prea multa pasiune…

Cu un partener potrivit alaturi, femeia Leu il poate conduce pe acesta pe culmile supreme ale placerii. Ii intuieste dorintele sexuale ale acestuia, ii descopera repede punctele forte si punctele slabe. Stie mai ales cum sa maguleasca orgoliul unui barbat in dormitor, mimand, incurajand, acceptand, oferind, implinind fantezii sexuale. Ii place flirtul si adora jocul seductiei. Totodata, femeia Leu este deschisa si adora experimentele sexuale, locurile mai neobisnuite in care poate face dragoste, nicidecum cele clasice. Stie ce vrea si stie si cum sa obtina ceea ce vrea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri