28 Aprilie 2023 publicat în Horoscop 736 share-uri

Taurul – o zodie a stabilității materiale și spirituale, care ne încântă prin prin prezența sa și ne inspiră totodată, dacă privim către perseverența și determinarea sa, către curajul cu care acționează și către modul prin care reușește să facă față stresului. Vă invităm să descoperiți tainele acestei zodii, prin calitățile determinante ale acestor nativi, dar și defecte pe care le pot folosi în favoarea lor.

Horoscop: generalități despre zodia Taur

Taurii - oameni puternici și hotărâți, care trăiesc viața cu pasiune și determinare. De-a lungul anilor își construiesc temelia pe bază de muncă și perseverență, pe bază de iubire și loialitate și niciodată nu se dăruiesc doar pe jumătate.

Taurii sunt oameni care își cunosc valoarea și sunt mândri de ceea ce sunt și au realizat. Își asumă riscuri și își urmăresc visurile, indiferent de dificultățile întâmpinate. Când trec prin momente de încercare, își găsesc puterea interioară și se ridică din nou precum o Pasăre Phoenix, mai puternici, mai încrezători și mai hotărâți ca oricând.

Taurii trăiesc în prezent, bucurându-se de fiecare clipă și de fiecare experiență pe care o trăiesc. Știu să se bucure de plăcerile simple ale vieții și apreciază frumusețea din jurul lor.

În relații, Taurii sunt persoane pline de armonie și înțelegere, dar care totodată știu sa sustina suspansul în cuplu si sa mențină vie flacăra pasiunii. Sunt loiali și dedicați familiei, rămânând adesea stâlpul responsabilității în doi.

5 Calități determinante ale zodiei Taur

Taurii sunt recunoscuți pentru o serie de calități distincte care îi definesc și îi ajută să atingă succesul în viață. Iată cinci dintre cele mai importante calități determinante ale zodiei Taur:

Au o putere de muncă greu de egalat

Taurii sunt cunoscuți pentru abilitatea lor de a lucra constant și a se concentra asupra unui obiectiv pe termen lung. S sunt de obicei determinați să atingă succesul și sunt dispuși să investească mult timp și energie pentru realizările lor, lucrănd organizat și evitând amânarile. În ciuda obstacolelor și a eșecurilor, Taurii nu renunță niciodată la ceea ce îsi doresc și privesc viața cu optimism și încredere.

Sunt loiali și de încredere

Când vine vorva despre stabilitate, loialitate și îcredere, Taurii au prins parcă toate aceste calități. Sunt capabili să creeze un mediu sigur și confortabil pentru cei din jurul lor și sunt întotdeauna pregătiți să ofere sprijin și încurajare pentru cei dragi. În plus, Taurii sunt foarte practici și raționali, ceea ce îi face să fie o sursă de calm și stabilitate în momentele dificile, in situații tensionate și furtuni în dragoste.

Pe cât sunt de puternici, pe atât sunt de empatici

Deși Taurii sunt cunoscuți pentru forța lor interioară, pentru capacitatea de a lua decizii dure și pentru hotărârea or, aceștia sunt, de asemenea, foarte sensibili și empatici. Ei își pot exprima emoțiile cu ușurință și sunt capabili să comunice cu ușurință cu cei din jurul lor și să construiască relații armonioase și sănătoase. Această sensibilitate îi ajută pe Tauri să aibă o viață socială frumoasă. Chiar dacă nu își fac foarte multi prieteni, totuși relatiile lor sunt calitative, bazate pe legături profunde și sanatoase.

Firi practice, care acționează acum, aici

Taurii sunt oameni foarte practici și obiectivi. Ei preferă să ia decizii bazate pe fapte și date concrete, decât pe emoții și presupuneri, prefrând obiectivitatea în fața subiectivității. De asemenea, Taurii sunt buni planificatori și își asumă responsabilitatea pentru deciziile și acțiunile lor. Fiecare mișcare a unui Taur este adesea bine gândita, nu degeaba acești nativi greșesc foarte rar.

Foto: New Africa/ shutterstock.com

Au o incredibilă rezistență în fața stresului

Chiar și în cele mai stresante situații, Taurii reușesc să își păstreze calmul și claritatea în gândire. Au o tărie de caracter aparte și nu se pierd cu firea. Taurii sunt oameni de cuvânt și respectă întotdeauna promisiunile făcute, fiind foarte dedicați relațiilor lor și fac tot posibilul să-și protejeze și să-și sprijine prietenii și familia. În familie își găsesc adesea echilibrul și în sânul celor dragi Taurii se simt cei mai puternici oameni din lume.

Care sunt defectele zodiei Taur și cum ar putea acești nativi să le schimbe în folosul lor?

Fiecare dintre noi prezintă slăbiciunile sale, însă nu trebuie să le privim în mod negativi. Acestea ne aduc, de fapt, echilibrul și ne ajută să rămânem unici, sa evităm uneori unele pericole care pot să apară în viața noastră. Iată care sunt principalele defecte ale zodiei Taur și cum ar putea acești nativi să le folosească în sens pozitiv.

Încăpățânarea – acști nativi pot refuza să ia în considerare alte perspective sau idei decât cele proprii. Dacâ vor reuși să găsească un echilibru între încăpățânare si flexibilitate, această trăsătură devine un punct forte, căci îi ajută să nu fie ușor influențabili.

Ascunderea emoțiilor - Taurii sunt de obicei oameni practici și raționali, dar aceasta nu înseamnă că nu sunt persoane sensibile, empatice și emotive. Altfel cum ar putea avea înclinații artistice atât de puternice, dacă ar fi insesnibili? Acești nativi trebuie să învețe să își exprime emoțiile și să își permită să fie vulnerabili din când în când, însă doar în fața celor în care au incredere, în relațiile de dragoste sau de prietenie adevărată. Dacă însă vorbim despre concurență, acest „defect” devine calitate, ajutându-i pe Tauri să nu își exprime vulnerabilitățile în fața celor care ar putea profita de acestea.

Atenția excesivă acordată bunurilor materiale - Taurii pot avea tendința de a acorda o atenție prea mare lucrurilor materiale, precum bani, proprietăți sau alte bunuri. Pentru a contrabalansa această influență astrală specifică zodiei lor, Taurii trebuie să învețe cât mai devreme în viață să își dezvolte latura spirituala. Doar astfel vor putea găsi un echilibru care să le ofere cu adevărat împlinire și satisfacție.

Rezistența la schimbare - Taurii pot fi reticenți în a încerca lucruri noi, pentru că iubesc confortul, iar comoditatea le aduce liniște. Însă se pot bloca în anumite puncte cheie din viață. Tocmai atunci când ar trebui să evolueze. Tocmai de aceea astrologii le recomandă Taurilor sa iasă des din casă, să călătorească, sa deschidă afaceri, să cunoască mulți oameni, astfel rămân conectați cu lumea care evoluează și se schimbă în jurul lor.

Ezitarea în luarea deciziilor - Taurii pot fi foarte atenți la detalii și pot dori să analizeze fiecare aspect înainte de a lua o decizie. În unele cazuri, acești nativi pot lua prea mult timp pentru a lua o decizie și pot rata oportunitățile în urma acestei analize minutioase. Din când în când Taurii ar putea să se lase pradă intuiției și să se arunce în unele decizii cu capul înainte.

Sursă foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri