1 Martie 2022 publicat în Horoscop 5964 share-uri

Nativii Taur creează legături deosebit de puternice cu cei din jur, lăsând o amprentă energetică intensă în memoria celor care i-a cunoscut. Relațiile Cosmice ale nativilor din zodia Taur vor avea un caracter robust și totodată opulent, direct și sincer, cu efecte concise care ating, adesea, sfera valorilor materiale și artistice.

Relațiile Cosmice ale zodiei Taur: sufletele pereche

Vestea bună este că fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche, acele suflete care ne seamănă, cu care ne înțelegem din priviri, cu care telepatăm, empatizăm și alături de care construim cele mai frumoase și intense relații amoroase, marcate de echilibru, de dezvoltare emoțională, de sentimente de înălțare și împlinire.

Relația cu sufletele pereche o observăm studiind compatibilitatea între zodii. Așadar, nativii cu care Taurii sunt foarte compatibili în relațiile de iubire se pot găsi în zodiile: Capricorn, Taur, Fecioară.

Compatibilitatea Taur-Capricorn

Aceste două semne de pământ se pot înțelege de minune în cuplu. Ambițioase, familiste, centrate pe valorile umane, dar și pe muncă, celor doi le va fi ușor să își împartă responsabilitățile în relație și vor ști încă de la început ce așteptări să aibă unul de la celălalt și ce limite să își impună.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Capricornii vor ști întotdeauna cum să îmblânzească un Taur, iar acesta va ști să îi reamintească mereu Capricornului de relaxare și bucurie, de frumusețile vieții.

Compatibilitate Taur-Fecioară

Fecioarele oferă liniște și confort, armonie și sensibilitate în relațiile cu nativii Taur, Fecioarele fiind totodată buni sfătuitori. Așadar, dacă este atras de o Fecioară, Taurul va construi o relație la care va ține foarte mult și nu va dori să renunțe. În schimb, Taurii le vor dezvolta Fecioarelor pofta de aventură și plăcerea de a călători.

Compatibilitate Taur-Taur

Rafinamentul și eleganța descriu acest cuplu a două zodii puternice de pământ. Ambii parteneri sunt familiști și loiali, iar dacă prezintă aceleași direcții în viață, pot deveni un cuplu foarte puternic, echilibrat și longeviv.

Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Împreună în arte și simțiri Cum să alegi componente pentru baia ta
Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Relațiile cosmice ale zodiei Taur: Flacăra Geamănă

Flacăra Geamănă sau sufletul geamăn este unul singur pentru fiecare dintre noi. Dacă cineva poate avea mai multe suflete pereche, ei bine nu poate avea decât un singur suflet geamăn.

Aceasta pentru că se spune că dintr-un suflet întreg au luat naștere două suflete gemene, care se vor căuta poate chiar pe parcursul a mai multor vieți și reîncarnări, până când se vor găsi.

Întâlnirea cu flacăra geamănă apare atunci când cele două suflete și-au împlinit menirea și nu pot merge mai departe unul fără celălalt. Practic, atunci când fiecare se află într-un blocaj major, într-o decădere, în fața unui pericol spiritual, își poate întâlni sufletul geamăn.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Pentru nativii Taur, cea mai mare probabilitate este ca flacăra geamănă să fie în zodia Fecioară.

Relația cu flacăra geamănă poate fi de orice natură: părinte-copil, frate-soră, iubiți, prieteni pe viață etc.

Indiferent de tipul relației, vor simți că se cunosc în totalitate, vor avea încredere deplină unul în celălalt, se vor simți fără să își spună un cuvânt sau fără măcar să se vadă, își vor simți suferința cu un nivel maxim de empatizare, se vor simți cu adevărat împliniți și fericiți unul lângă celălalt, o fericire pe care nu o pot întâlni în nicio altă relație.

Relațiile cosmice ale zodiei Taur: Datoriile Karmice

Perechile karmice se construiesc în jurul acelor lecții pe care ambii participanți le au de învățat pentru a putea evolua spiritual.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Relațiile karmice sunt deosebit de intense, cu efecte devastatoare atunci se sfârșesc, dar care lasă în urmă lecții pe cât de dureroase, pe atât de necesare pentru viată acelor parteneri.

Relațiile karmice pot fi de orice natură, însă, prin intensitatea lor și forța de atracție deosebită, adesea acestea sunt relații amoroase.

Pentru nativii Taur, cea mai intensă relație karmică o poate avea cu un nativ Vărsător. Acesta din urmă învață lecția scopului și a materialismului de la nativul Taur, lecția valorii și mai ales limitele pe care trebuie să le formeze în interacțiunea cu ceilalți. Taurii vor învăța lecția sacrificiului pentru ceilalți, lecția adaptării și acceptării naturii umane, lecția frumosului și încrederii în ceilalți.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Pentru ambii nativi aceste lecții karmice sunt de ajutor în vindecarea rănilor interioare, a karmei familiale, dar și pentru depășirea unor obstacole spirituale.

O relație karmică nu se uită niciodată. Aceasta lasă o amprentă adâncă în viețile celor doi parteneri.

Sursa foto articol: Subbotina Anna/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri