3 Martie 2022 publicat în Horoscop 13169 share-uri

Dacă te afli în frumoasa și complexa zodie a Peștilor, urmează și lasă-te călăuzit de aceste “porunci” astrale (deși parcă povețe este un cuvânt mai potrivit pentru ele ) și sufletului tău îi va fi tare bine în această viață:

1. Să nu pui la suflet.

Zodia Pești este o zodie sufletistă, cu o inimă mare și cu o mare putere de empatie, capabilă să simtă, să înțeleagă și să preia din emoțiile celor din jurul său și să dăruiască în același timp peste măsură. Dacă ar putea și-ar da și cămașa de pe ea pentru ca între ea și ceilalți să fie pace, armonie și echilibru. Însă această zodie uită că nu toți oamenii sunt după chipul și asemănarea sa, că unii au răni prea mari de purtat pentru puterea lor și lasă răul în loc de bine să prevaleze în ființa lor. Când ceilalți nu sunt de acord cu ale sale cuvinte, îl critică sau îl judecă, nativul Pești tinde să ia lucrurile personal. Pune la suflet spusele celorlalți, suferă din cauza acestora și le lasă să îl acapereze, conducându-i ulterior și acțiunile. Este lupta lor, nu a ta, ei au ceva cu propria persoană, nu cu tine, amintește-ți acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

2. Să nu te lași manipulat.

Zodia Pești este o zodie a vizionarilor și ajunge să realizeze performanțe extraordinare acolo unde alții nici cu gândul nu ajung. Cu toate acestea, are tendința de a vedea lumea în general prin niște ochelari mari și roz (ceea ce nu este deloc greșit la urma urmei) și visul său este să lase lumea un loc mai bun în urma lor. Este de o sinceritate crasă și uneori poate cădea în capcana naivității dacă mizezi pe jocul emoțiilor și îl faci să empatizeze cu tine. El ajută dezinteresat și sincer și de multe ori nu reușește să vadă când cineva vrea să obțină ceva de pe urma sa.

Foto: Gorbash Varvara /Shutterstock

3. Să nu te pierzi în ceea ce sunt alții, rămâi fidel a ceea ce ești.

Nativii Pești sunt oameni frumoși, inteligenți, creativi, autentici, adaptabili într-un mod extraordinar, flexibili și plini de compasiune, dornici să aducă zâmbete și vibrații pozitive în jurul lor. Din dorința de a face pe plac altora și de a fi armonie cu mediul și oamenii din jurul sau, zodia Pești este înclinată uneori să se lase pe sine pe un plan secundar, să nu își susțină ideile până la capăt, să renunțe la principiile și crezurile sale adevărate. Din prea multă iubire izvorâtă din adâncul inimii sale, nativul Pești uită să se iubească pe sine și nu își vede propriile calități și abilități așa cum sunt în realitate, de multe ori cu mult peste ale celorlalți.

4. Să faci un pas în spate și să încerci să contrabalansezi energia puternică a apei sau momentele când elementul “apă” se manifestă în exces în ființa ta.

Apa este un element versatil și flexibil care îi călăuzește pe nativii Peșți în viață și îi ajută să se adapteze la condițiile sorții lor. Apa este un dar al acestei zodii, ea aduce curgere, imaginație, creativitate, empatie puternică, intuiție. Cu toate acestea, uneori “apa” se poate afla în dezechilibru în persoana Peștilor, în exces, ceea ce înseamnă că nativii Pești se lasă deseori conduși de propriile emoții, chiar și în momentele în care ar trebui să se lase călăuziți de rațiune și minte. “Prea multă” apă poate aduce probleme de atașament, dependență de ceilalți, bagaje emoționale grele, o atitudine dura și critică față de propria persoană.

5. Când te lupți cu propria dualitate, trece totul prin filtrul minții și al sufletului.

Semnul zodiacal al Peștilor este reprezentat de doi pești care înoată în apă în direcții diferite, ceea ce vorbește foarte mult despre dualitatea înscrisă în codul ființei sale, despre coexistența a două aspecte diferite în adâncul sau, despre diviziunea sa între realitate și escapism, între concret și imaginar, între pragmatism și creativitate, între iluzii și ceea ce este. Când ai tendința de a te retrage în lumea ta, revino cu picioarele pe pământ. Când realitatea te copleșește, conectează-te cu sufletul și cu gândurile tale și nu lua niciodată decizii când emoțiile, trăirile, gândurile și acțiunile tale nu se află în echilibru și pe aceeași axă.

Foto: Natalia Hubbert /Shutterstock

6. Să nu cazi în capcana pasivității.

Zodia Pești se înflăcărează repede când vine vorba de emoții, sentimente, idei și idealuri și își ia avant cu intenția de a acționa. Pe parcurs însă, își pierde din motivație și tinde să se îndepărteze de la scopul său inițial. Stai concentrat pe ceea ce îți doreșți și nu uita că atâta timp cât îți doreșți cu adevărat ceva, trebuie să îți mobilizezi toate forțele și energia de care dispui pentru a îl obține.

7. Să nu lași pe nimeni să îți spună că sensibilitatea ta e slăbiciune.

Sensibilitatea ta este darul tău de la divinitate, ceea ce te face unic, uman și special și știi bine acest lucru așa că transformă această calitate în atuul tău numărul 1. Ea este candoare, forța ta, torța care îți luminează calea în această viață. Atunci când este pusă în slujba umanității, a inovațiilor și a artei, a scrisului și a gândirii libere, din sensibilitatea ta se pot naște lucruri extraordinare, opere de artă care pot schimba sau revoluționa lumea în viitor. În plus, faptele tale bune nu vor fi neglijate, se vor întoarce la tine înzecit. Vei fi foarte iubit, ai mulți prieteni și oamenii nu vor uita niciodată pe cel care le-a întins o mână de ajutor sau i-a ajutat cu un sfat atunci când au avut cea mai mare nevoie.

8. Să nu te scufunzi în lumi imaginare și inexistente din dorința de a evada din realitate.

Impământează-te și pune-ți ancorele în pământ și realitate, construiește-ți rădăcini, crește-te de unul singur și permite-ți să înflorești. Ai această capacitate fantastică de a te adapta, profită de ea. Fă tot ce poți și dă tot ce ai mai bun pentru a-ți transforma realitatea și circumstanțele de viață într-o existență pe care să fii fericit și mândru că o experimentezi.

9. Bunătatea ta este comoara ta, să nu o transformi într-o armă opusă când și dacă cineva te va face să suferi.

10. Să nu cazi pradă sentimentelor de victimizare.

Ori de câte ori un nativ Pest suferă, se simte rănit sau nefericit, are tendința de a se autovictimiza și de a-și plânge de milă. Șterge-ți lacrimile, dragul nostru, doar știi cât ești de puternic și ce forță uriașă se află în tine. Nu ești deloc o barcă aflată în derivă vântului, o frunză care zboară fără să știe unde ajunge sau o victimă a propriilor circumstanțe. Preia controlul propriului destin, ai toate instrumentele necesare, capacitățile și abilitățile să îți duci viața acolo unde vrei. Exercită-ți ambiția și motivația, acestea sunt punctele tale slabe (+ faptul că ai tendința de a te deconecta prea ușor de la obiectivele tale).

Foto fr si main: Alexandra Petruk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri