4 Martie 2022 publicat în Horoscop 20970 share-uri

Acestea sunt cele 4 zodii care posedă în cel mai mare procent darul sacru al intuiției, un fel de ochi interior care vede ceea ce adesea scapă logicii și rațiunii și ne poate ghida în viață.  

Intuiția este un dar, o formă de cunoaștere care îmbină cognitia și emoția cu propria experiență și care, atunci când este corespunzător dezvoltată, ne poate ajuta să navigăm mai bine și cu mintea mai limpede prin hatisurile vieții. Ea are rolul său atunci când vină vorba de a lua anumite decizii și de a ne conduce în direcția potrivită pentru noi, ne poate oferi îndrumare, perspicacitate, ne “spune” dacă ceva este bine sau nu pentru noi atunci când celelalte perspective raționale sau logice par a nu ne conduce nicăieri.

Cuvântul provine din latinescul “inturei” care înseamnă “a contempla”, “a te uita înăuntrul tău”, așadar atunci când ne dorim să facem cele mai bune alegeri pentru ceea ce se întâmplă în exteriorul nostru să ne conectăm mai întâi la vocea profundă din interiorul nostru. Putem considera intuiția un fel de “simț special” pe care îl are toată lumea într-o oarecare măsură, dar care funcționează precum un al șaselea simt în cazul unora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Iată care sunt cele 4 zodii ale horoscopului care se bucură de o intuiție extraordinară, care și-au dezvoltat acest dar sacru și neprețuit și se lasă călăuzite de busola fermecată care se află în interiorul fiecăruia.

Top 4 zodii înzestrate cu darul intuiției

Foto: sun ok /Shutterstock

Semnul zodiacal al Vărsătorului

Nu degeaba se spune despre Vărsător că este vizionarul horoscopului, în această zodie pare că s-au adunat laolaltă, în cel mai mare procent, toată înțelepciunea și intuiția universului. Chiar dacă în prima etapă a vieții, în cea a tinereții, acești nativi nu își conștientizează acest dar, el există acolo și îl vor dezvolta pe parcursul vieții. Nu degeaba planeta guvernanță a Vărsătorului este Uranus, regele cerurilor și a șaptea planetă de la Soare, planeta transformării, a schimbării și a instinctelor. Perspectivele Vărsătorului sunt dincolo de ceea ce se poate observa la o prima vedere.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Chiar dacă poate părea aerian, idealist sau naiv, el are un soi de inteligență nativă care nu ii permite să se lase manipulat sau păcălit și vede lucrurile exact așa cum sunt, printr-o lupă obiectivă a realității. El vede dincolo de orizont și deseori are opinii futuriste și cărora, deși nu sunt întotdeauna în acord cu cele ale majorității din jurul lor, timpul le va dovedi validitatea și caracterul lor vizionar. Deseori, anticipează corect și precis evenimentele sau acțiunile altora înainte de a avea loc.

Semnul zodiacal al Peștilor

Zodia Pești este înzestrată la rândul său cu o capacitate fantastică de a empatiza și cu o intuiție pe măsură. Apa este elementul principal care caracterizează această zodie, iar Neptun planeta guvernantă (planeta fanteziei, a viselor, a clarității interioare, a subconștientului și a spiritualității), prin urmare intuiția este un fel de a doua natură pentru nativii Pești. Aceștia percep așa cum este energia și vibrația celor din jurul lor, intuiesc stările emoționale și trăirile celorlalți și parcă îți citesc gândurile și știu ce se petrece în sufletul celorlalți, cu atât mai mult dacă sunteți apropiați.

În plus, când nu știu ce să facă sau au de luat o decizie importantă, fac un pas în spate, se detașează de problemă și o analizează din toate punctele lucide de vedere și apoi o trec prin filtrul propriei intuiții, ascultând de ceea ce le spune aceasta. Nativii Pești au parte chiar frecvent de vise premonitorii, uneori găsesc soluții pentru problemele lor în vis și simt adesea legătura puternică dintre subconștient și ceea ce atrag în viață.

Semnul zodiacal al Scorpionului

Scorpionul este misticul zodiacului, o zodie cu un foc interior ce arde continuu, dar și cu o abilitate remarcabilă de a accede la tainele spiritualității și ale sufletului. Marele său avantaj față de celelalte zodii este că Scorpionul înțelege foarte bine puterea incredibilă a intuiției încă de la vârste fragede, se simte atras de lumea invizibilului, a mentalului și a emoționalului și va încerca să își cultive, prin diverse metode, această forță interioară pe care el o numește INTUIȚIE. Are o minte care este tot timpul în alertă, analizează în profunzime, vede, înțelege, rămâne concentrată și atentă la detalii, informații și semne care le scapă celorlalți. Se lasă foarte des pe mâna propriei intuiții și are încredere în senzații, percepții și idei chiar dacă nu au neapărat un fundament concret și logic.

În vremuri tulburi, în mijlocul nesiguranței, Scorpionii își închid orice cai spre negativitate și pesimism și se lasă pe mâna instinctelor lor și ale intuiției pentru a-i călăuzi spre lumină și țărmuri mai line.

Semnul zodiacal al Fecioarei

Chiar dacă este un semn de pământ, Fecioara se bazează foarte mult pe propriile sentimente, pe ceea ce este și cum este și sesizează imediat falsitatea, măștile sau lipsa de autenticitate. Are o percepție aparte și simte schimbările de energie și de emoție din jurul sau. Este aproape imposibil să disimulezi în fața unui nativ Fecioara sau să pretinzi că ești altfel decât așa cum ești fiindcă intuiția acesteia este extrem de ascuțită, are o perspicacitate aparte și înțelege foarte bine premizele unei situații anume.

Un nativ Fecioară este atent la toate detaliile și lucrurile aparent neimportante, analizează totul din toate unghiurile, chiar și oamenii, și simțul lor critic îi permite să rămână obiectiv indiferent de circumstanțe. De aceea, este perfect capabil să vadă și să înțeleagă acele aspecte care celorlalți le scapă, își păstrează calmul chiar și în situațiile critice și trec totul printr-un proces intens al gândirii interioare și prin filtrul adevărului.

Foto fr si main: luboffke /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri