8 Martie 2022 publicat în Horoscop 21 share-uri

Relațiile Cosmice reprezintă, de fapt, acele relații pe care le poate construi doar nativul Gemeni și care prezintă un impact deosebit de puternic asupra întregii sale vieți. Aceste relații sunt modeltoare și revelatoare, aduc lecții spirituale majore și schimbări care pot fi însoțite și de suferințe. Descoperiți care sunt Relațiile Cosmice ale nativilor din zodia Gemeni și cum le influențează acestea viața.  

Relațiile Cosmice ale zodiei Gemeni: sufletele pereche

Spre deosebire de alte zodii, nativii Gemeni au mai multe suflete pereche. Se pare că pot contrui relații amoroase puternice, armonioase și de durată cu nativi din mai multe zodii, așadar pentru ei foarte importantă nu este neapărat zodia, ci omul și valorile sale.

Sufletele pereche sunt acele persoane cu care un nativ Gemeni poate crea o relație amoroasă intensă, puternică, de lungă durată, putând îmbătrâni fericit lângă persoana respectivă. Din fericire, fiecare dintre noi putem avea mai multe suflete pereche, spre deosebire de sufletul geamăn (Flacăra Geamănă), care este reprezentat de o singură persoană.

Pentru a ne întâlni sufletul pereche avem nevoie de maturitate spirituală și de deschidere în fața dragostei, de acceptare a propriilor vulnerabilități și de echilibru emoțional. Toate acestea nu vin deodată, cu atât mai mult cu cât am crescut și ne-am dezvoltat în medii conflictuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Sufletele pereche ale nativilor Gemeni pot fi în zodiile Berbec, Balanță și Săgetător, iar acestea reprezintă practic și zodiile cu care Gemenii prezintă compatibilitatea cea mai mare.

Compatibilitatea Gemeni – Berbec

Aceste zodii sunt foarte compatibile. Firi deosebit de active, gata oricând de acțiune, iubitoare de mișcare și interacțiune, ba chiar de adrenalină am putea spune, acești nativi fac casă bună împreună. Sunt cunoscuți ca făcând un cuplu agitat, care mereu face ceva, mereu este prins în vreo activitate sau vreo călătorie.

Nativul Berbec va fi uluit de inteligența și poftă de viață a nativului Gemeni, iar acesta din urmă va fi capturat de pofta de aventură a Berbecului și de curajul acestuia. Cum Geamănul nu este afectat de dorința de dominare a nativului Berbec, iar acesta din urmă este temperat de luciditatea și sinceritatea Geamănului, cei doi vor face împreună o pereche minunată.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut
Foto: pexels.com

Compatibilitate Gemeni-Balanță

Nativii Gemeni sunt optimiști, fac glume bune, sunt inteligenți și știu să învârtă cuvintele pentru a obține ceea ce își doresc.

Sunt atrași de artă și adesea dau dovadă de cultură și rafinament. Nativii Balanță au un stil aparte, ies în evidență prin unicitate, uimesc prin determinarea și hotărârea lor și vor ști întotdeauna să câștige suficient, să fie independenți financiar și să ducă o viață bună.

Ambii parteneri au multe lucruri bune de învățat unul de la celălalt și adesea se completează reciproc.

Compatibilitate Gemeni – Săgetător

Nativii Săgetător vor aprecia umorul nativului Gemeni, dar și spiritul de aventură și inteligența acestuia. Gemenii sunt, de asemenea, foarte sociabili, au mulți prieteni, iar aceasta reprezintă o caracteristică comună cu Săgetătorul.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Amândoi iubesc călătoriile, viața socială, călătoriile în natură, așadar stilul lor se viață se contopește, reușind să construiască împreună o relație armonioasă, puternică, intuitivă.

Compatibilitatea cea mai puternică a nativului Gemeni este cu Săgetătorul.

Relațiile cosmice ale zodiei Gemeni: Flacăra Geamănă

Flacăra Geamănă este reprezentată de o singură persoană și nu este obligatoriu să o întâlnim în această viață.

Se spune că inițial a fost un singur suflet complet, perfect, care a fost împărțit în două suflete: cele două flăcări gemene.

Astfel că acestea, împreună, devin deosebit de puternice, însă nevoia de întregire nu apare oricând, ci în anumite situații de criză majoră spirituală, când unul are cu adevărat nevoie de celălalt, căci a ajuns la capătul lecțiilor învățate și mai departe nu reușește fără flacăra sa geamănă.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Întâlnirea cu flacăra geamănă este foarte intensă, nativul având atât senzația că are totul în comun cu celălalt, cât și că îl completează întru totul. Este o senzație de cunoaștere totală și profundă, de siguranță, de empatie și telepatare, cei doi înțelegând nevoile celuilalt și putând comunica dincolo de cuvinte, încă de la prima întâlnire.

Relația cu sufletul geamăn poate fi de orice natură, flacăra geamănă putând fi un coleg, un prieten, un părinte, un frate, iubit și așa mai departe.

Relațiile cosmice ale zodiei Gemeni: Datoriile Karmice

Relațiile karmice sunt acelea care ne oferă cele mai puternice lecții care ne ajută să evoluăm spiritual, să găsim armonia, echilibrul și fericirea.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Pe acest drum adesea avem nevoie de mai multe relații karmice pentru a ne înțelege menirea, rostul în viață, pentru a ne regăsi și dezvolta.

Relațiile karmice sunt deosebit de intense, cele amoroase sunt pur și simplu imposibil de evitat. Atracția este cutremurătoare, acaparatoare, pur și simplu nu te mai pot gândi la altcineva decât la nativul karmic, odată întâlnit. De asemenea, încă de la începutul relației, se simt diferențe puternice și tendința celuilalt de a determina partenerul să încerce lucruri noi, în față cărora Geamănul se va simți confuz.

Inițial nu știe dacă sunt sau nu bune pentru el acele lucruri, dar, treptat, va afla unde îi sunt unele limite, ce face greșit, ce ar putea face mai bine.

Într-o relație karmică există mereu o zonă abuzivă, dar și o posibilitate de respingere. Parctic unul se impune, celălalt trebuie să învețe să respingă. Nu este vorba despre nedreptate, ambii parteneri pot să aibă dreptate, ci pur și simplu sunt lecții spirituale personale, individuale, unice pentru acel nativ implicat în relația sa karmică.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Aceste relații se termină de cele mai multe ori dureros, sunt amprente, urme și ecouri care pot urmări nativul până la finalul vieții. Lecțiile relațiilor karmice nu se pot uită, nu se pot șterge.

Relațiile karmice ale nativilor Gemeni pot fi cu oricine, dar de cele mai multe ori aceste legături sunt cu nativii Leu sau Capricorn.

Foto articol: Nejron Photo/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri