8 Martie 2022 publicat în Horoscop 21 share-uri

Relațiile Cosmice reprezintă, de fapt, acele relații pe care le poate construi doar nativul Gemeni și care prezintă un impact deosebit de puternic asupra întregii sale vieți. Aceste relații sunt modeltoare și revelatoare, aduc lecții spirituale majore și schimbări care pot fi însoțite și de suferințe. Descoperiți care sunt Relațiile Cosmice ale nativilor din zodia Gemeni și cum le influențează acestea viața.  

Relațiile Cosmice ale zodiei Gemeni: sufletele pereche

Spre deosebire de alte zodii, nativii Gemeni au mai multe suflete pereche. Se pare că pot contrui relații amoroase puternice, armonioase și de durată cu nativi din mai multe zodii, așadar pentru ei foarte importantă nu este neapărat zodia, ci omul și valorile sale.

Sufletele pereche sunt acele persoane cu care un nativ Gemeni poate crea o relație amoroasă intensă, puternică, de lungă durată, putând îmbătrâni fericit lângă persoana respectivă. Din fericire, fiecare dintre noi putem avea mai multe suflete pereche, spre deosebire de sufletul geamăn (Flacăra Geamănă), care este reprezentat de o singură persoană.

Pentru a ne întâlni sufletul pereche avem nevoie de maturitate spirituală și de deschidere în fața dragostei, de acceptare a propriilor vulnerabilități și de echilibru emoțional. Toate acestea nu vin deodată, cu atât mai mult cu cât am crescut și ne-am dezvoltat în medii conflictuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Answear.LAB lansează colecția în ediție limitată SISTERHOOD Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Sufletele pereche ale nativilor Gemeni pot fi în zodiile Berbec, Balanță și Săgetător, iar acestea reprezintă practic și zodiile cu care Gemenii prezintă compatibilitatea cea mai mare.

Compatibilitatea Gemeni – Berbec

Aceste zodii sunt foarte compatibile. Firi deosebit de active, gata oricând de acțiune, iubitoare de mișcare și interacțiune, ba chiar de adrenalină am putea spune, acești nativi fac casă bună împreună. Sunt cunoscuți ca făcând un cuplu agitat, care mereu face ceva, mereu este prins în vreo activitate sau vreo călătorie.

Nativul Berbec va fi uluit de inteligența și poftă de viață a nativului Gemeni, iar acesta din urmă va fi capturat de pofta de aventură a Berbecului și de curajul acestuia. Cum Geamănul nu este afectat de dorința de dominare a nativului Berbec, iar acesta din urmă este temperat de luciditatea și sinceritatea Geamănului, cei doi vor face împreună o pereche minunată.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!
Foto: pexels.com

Compatibilitate Gemeni-Balanță

Nativii Gemeni sunt optimiști, fac glume bune, sunt inteligenți și știu să învârtă cuvintele pentru a obține ceea ce își doresc.

Sunt atrași de artă și adesea dau dovadă de cultură și rafinament. Nativii Balanță au un stil aparte, ies în evidență prin unicitate, uimesc prin determinarea și hotărârea lor și vor ști întotdeauna să câștige suficient, să fie independenți financiar și să ducă o viață bună.

Ambii parteneri au multe lucruri bune de învățat unul de la celălalt și adesea se completează reciproc.

Compatibilitate Gemeni – Săgetător

Nativii Săgetător vor aprecia umorul nativului Gemeni, dar și spiritul de aventură și inteligența acestuia. Gemenii sunt, de asemenea, foarte sociabili, au mulți prieteni, iar aceasta reprezintă o caracteristică comună cu Săgetătorul.

St. Patrick's Day! Ocazia perfectă pentru a savura un pint de Guinness! Sláinte! Împreună în arte și simțiri Cele mai bune trucuri pentru a cumpăra bijuterii autentice și de calitate

Amândoi iubesc călătoriile, viața socială, călătoriile în natură, așadar stilul lor se viață se contopește, reușind să construiască împreună o relație armonioasă, puternică, intuitivă.

Compatibilitatea cea mai puternică a nativului Gemeni este cu Săgetătorul.

Relațiile cosmice ale zodiei Gemeni: Flacăra Geamănă

Flacăra Geamănă este reprezentată de o singură persoană și nu este obligatoriu să o întâlnim în această viață.

Se spune că inițial a fost un singur suflet complet, perfect, care a fost împărțit în două suflete: cele două flăcări gemene.

Astfel că acestea, împreună, devin deosebit de puternice, însă nevoia de întregire nu apare oricând, ci în anumite situații de criză majoră spirituală, când unul are cu adevărat nevoie de celălalt, căci a ajuns la capătul lecțiilor învățate și mai departe nu reușește fără flacăra sa geamănă.

Poezia de colecție: Cele mai frumoase (și mai puțin cunoscute) Poezii Românești de Primăvară! Tricouri de bărbați pentru primăvară – ce imprimeuri să cauți? Cum să alegi componente pentru baia ta

Întâlnirea cu flacăra geamănă este foarte intensă, nativul având atât senzația că are totul în comun cu celălalt, cât și că îl completează întru totul. Este o senzație de cunoaștere totală și profundă, de siguranță, de empatie și telepatare, cei doi înțelegând nevoile celuilalt și putând comunica dincolo de cuvinte, încă de la prima întâlnire.

Relația cu sufletul geamăn poate fi de orice natură, flacăra geamănă putând fi un coleg, un prieten, un părinte, un frate, iubit și așa mai departe.

Relațiile cosmice ale zodiei Gemeni: Datoriile Karmice

Relațiile karmice sunt acelea care ne oferă cele mai puternice lecții care ne ajută să evoluăm spiritual, să găsim armonia, echilibrul și fericirea.

Construiește-ți garderoba cu cei mai buni blugi pentru bărbați pentru diferite ocazii „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Pe acest drum adesea avem nevoie de mai multe relații karmice pentru a ne înțelege menirea, rostul în viață, pentru a ne regăsi și dezvolta.

Relațiile karmice sunt deosebit de intense, cele amoroase sunt pur și simplu imposibil de evitat. Atracția este cutremurătoare, acaparatoare, pur și simplu nu te mai pot gândi la altcineva decât la nativul karmic, odată întâlnit. De asemenea, încă de la începutul relației, se simt diferențe puternice și tendința celuilalt de a determina partenerul să încerce lucruri noi, în față cărora Geamănul se va simți confuz.

Inițial nu știe dacă sunt sau nu bune pentru el acele lucruri, dar, treptat, va afla unde îi sunt unele limite, ce face greșit, ce ar putea face mai bine.

Într-o relație karmică există mereu o zonă abuzivă, dar și o posibilitate de respingere. Parctic unul se impune, celălalt trebuie să învețe să respingă. Nu este vorba despre nedreptate, ambii parteneri pot să aibă dreptate, ci pur și simplu sunt lecții spirituale personale, individuale, unice pentru acel nativ implicat în relația sa karmică.

Sfaturi pentru a avea mai multă energie odată cu venirea primăverii Dezlegare la peşte în Postul Paștelui 2023. Zilele în care credincioşii au voie să mănânce peşte Prestige Orchestra, un mix de magie, o poveste și un spectacol continuu

Aceste relații se termină de cele mai multe ori dureros, sunt amprente, urme și ecouri care pot urmări nativul până la finalul vieții. Lecțiile relațiilor karmice nu se pot uită, nu se pot șterge.

Relațiile karmice ale nativilor Gemeni pot fi cu oricine, dar de cele mai multe ori aceste legături sunt cu nativii Leu sau Capricorn.

Foto articol: Nejron Photo/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri