10 Martie 2022 publicat în Horoscop 186 share-uri

Sunt câteva zodii din horoscop pentru care primăvara 2022 va decurge lin, le va fi benefică și, în ciuda evenimentelor din jur, aspectele astrale stau sub semnul norocului pentru ele.

Primăvara 2022 este complexă din punct de vedere astral și cu o încărcătură astrologică nu tocmai ușoară. Va fi plină de provocări și surprize și deseori ne va pune în situația de a alege între bine și rău și a face alegeri pentru noi care să servească și celorlalți. Pentru mulți, ne va pune față în față cu temerile și slăbiciunile noastre, dar și cu ceea ce avem mai bun în noi ca ființe umane. Sunt însă câteva zodii din horoscop pentru care primăvara 2022 va decurge mai lin, le va fi benefică și, în ciuda evenimentelor din jur, aspectele astrale stau sub semnul norocului pentru ele. Iată care sunt zodiile care se află sub protecția astrelor și vor fi favorizate de astre în lunile de primăvară. Iar aceste zodii sunt…

Zodia Pești

Nativii Pești se află pe cap pe listă atunci când vine vorba de norocul pe plan profesional și de schimbările care au loc în acest domeniu. Aceștia reușesc să își îndeplinească visurile și să își găsească rapid un loc de muncă, mult mai avantajos decât cel precedent. Reușitele le sunt garantate. Unii nativi Pești nu își schimbă neapărat jobul, însă este foarte posibil să fie trimiși în delegații în străinătate, să demareze niște proiecte, să pună pe picioare un business, să coordoneze o nouă echipă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Chiar dacă au loc destul de multe transformări pentru ei în această perioadă, trebuie să spunem că perioada de tranzit va fi ușoară, vor străluci efectiv, se vor adapta foarte repede și vor fi extrem de îndrăgiți, respectați și apreciați de cei cu care vor lucra sau colabora. Mulți îi percepi ca pe niște lideri veritabili și cu coloană vertebrală. Iar dacă în prima lună de primăvară, câștigurile acestora sunt moderate, începând cu a doua lună a primăverii se vor mări considerabil și vă vor permite să investiți într-un vis al vostru mai vechi.

Zodia Taur

Primăvara 2022 este o primăvară a inimii pentru nativii Taur, iar toate aspectele astrale ce țin de latura emoțională și de sentimentele acestei zodiei se concentrează asupra echilibrării karmice din partea destinului. Astfel, acei nativi Taur care au avut inima rănită recent și au suferit de pe urma unei despărțiri (sau poate chiar a unui deces al unei persoane dragi) au parte de o vindecare a inimii completă și deplină. Fac pace cu ei înșiși, cu destinul lor, dar și cu fantomele iubirilor trecute, iar destinul îi va răsplăti la rândul sau pentru înțelepciunea și evoluția lor extraordinară. Vorbim de accelerări karmice și întâlniri predestinate ale sorții în perioada următoare.

Foto: chairoij /Shutterstock

Prin urmare, este foarte posibil ca unii nativi Taur să își ia inima în dinți și să accepte o cerere în căsătorie, să facă pași importanți pentru viitorul lor – ba chiar au șansa de a-și schimba jobul după ce și-au pierdut orice speranță, în timp ce alții (dacă acest lucru nu s-a întâmplat deja) vor cunoaște pe cineva sau vor trece la statul de părinte cu mare bucurie. Un lucru este sigur: vor fi pe culmile fericirii în această primăvară și vor îmbrățișa cu brațele deschise schimbările din viața lor.

Zodia Leu

Ultima perioadă a fost plină și aglomerată pentru nativii Leu, însă în primăvara 2022 își vor rezerva mai mult timp pentru ei, pentru cei dragi și vor investi nu doar în profesia lor, ci și în îmbunătățirea relației cu persoanele iubite. Astfel, familia va fi centrul universului lor în această primăvară, de aici își trag resursele și echilibrul. Se odihnesc în prima lună a primăverii, iar în cea de-a doua se simt energici, plin de forță și optimism, capabili să miște munții din loc, ceea ce și fac căci vor avea parte de reușite remarcabile. Mai este o lună dinamică, plină de surprize frumoase și de prieteni și oameni dragi alături de care vor construi amintiri pe viață.

Astrele sunt de partea lor într-un mod extraordinar, mai ales în a doua lună a primăverii, ajutându-i să își rezolve probleme mai vechi, posibil chiar probleme de sănătate. Putem chiar vorbi de evaluări medicale în perioada următoare, de găsirea unor soluții active pentru o afecțiune mai veche și tratamente care îmbunătățesc starea de sănătate a acestor nativi și vor facilita vindecarea în viitorul apropiat. Cert este că acționați concret pentru propria sănătate, iar universul vă susține în demersurile voastre. Norocul în chestiuni ce țin de relațiile interumane, gestionarea unor conflicte sau negocierea unor termini cu ceilalți este și el de partea voastră în primăvara 2022.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri