10 Martie 2022 publicat în Horoscop 186 share-uri

Sunt câteva zodii din horoscop pentru care primăvara 2022 va decurge lin, le va fi benefică și, în ciuda evenimentelor din jur, aspectele astrale stau sub semnul norocului pentru ele.

Zodia Scorpion

Nativii Scorpion se simt niște răsfățați ai destinului în această primăvară. Chiar dacă vremurile nu sunt tocmai cele mai bune în general, ei sunt ancorați foarte mult în prezent în această perioadă, dar și la propria spiritualitate. Sunt copilăroși, veseli, se bucură din orice și, ce este mai important, reușesc să rămână optimiști, să transmită încurajări și speranță și celorlalți fiindcă se află pe o vibrație a binelui. În plus, sunt deosebit de empatici în această perioadă și se implică în a face bine celor din jur și celor care le solicită ajutorul.

Este foarte posibil ca în a doua jumătate a lunii aprilie nativii Scorpion single să își găsească marea dragoste în niște circumstanțe pur și simplu neașteptate, iar sentimentele lor să devină din ce în ce mai puternice cu fiecare întâlnire. Mai 2022 promite niște călătorii inopinate, putem chiar vorbi de călătorii romantice sau de întâlnirea cu o persoană specială care să le arate o nouă față a iubirii și a lucrurilor. Sufletul lor va fi puternic amprentat de aceste întâlniri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Zodia Săgetător

În această primăvară, zodia Săgetător are parte de noroc și izbândă mai ales în acele chestiuni ce țin de responsabilizare, asumare și ordonarea priorităților. Acești nativi reușesc ca, încet încet, să destrame ceața haosului în jurul lor, să facă curat în propriile vieți, să își pună ordine în gânduri și în minte și să ia cele mai bune decizii pentru ei și familia lor pentru perioada care va urma. De asemenea, nativii Săgetător în această perioadă se simt puternic legați de familia lor de origine, iar gândurile lor se vor îndrepta, din cauza anumitor contexte și împrejurări, asupra lor.

Unii chiar au în vedere să se reîntoarcă în locurile natale, orașul sau țara de origine pentru o perioadă scurtă de timp, atât de intensă este această conexiune și chemarea sufletului lor. Totodată, nativii Săgetător comunică excelent, se fac înțeleși și ascultați cu ușurință, sunt curajoși și buni în același timp, vorbesc în numele celorlalți și se implică activ în rezolvarea și înțelegerea circumstanțelor de viață în care se află. Cea mai norocoasă și frumoasă lună de primavară va fi luna mai pentru ei. Martie le aduce claritate si limpezime, iar aprilie prosperitate și abundență materială și de sănătate.

Foto fr si main: luboffke /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri