11 Martie 2022 publicat în Horoscop 1503 share-uri

Horoscopul zodiilor loiale, fidele, vorbește despre puterea statorniciei, dar și despre riscurile acesteia în relații. Fiecare iubim diferit, punem limitele sacrificiului mai aproape sau mai departe, ne implicăm poate prea mult într-o relație sau spunem prea devreme „pa” la cea mai mică neînțelegere. Fiecare își caută sufletul pereche și toți avem dreptul la iubire și fericire. Din întreg horoscopul, aceste 3 zodii sunt considerate a fi cele mai statornice în iubire. Iată ce spun astrele despre bucuriile și riscurile aduse de fidelitatea în relații.

Horoscopul celor mai fidele zodii: Rac

Zodia Rac este considerată cea mai loială, sensibilă și familistă zodie. Nativii Rac sunt înzestrați cu romantism și empatie, se regăsesc și se dezvoltă în sânul familiei, de aici își iau puterea și tot în armonia căminului își vindecă rănile.

Așadar, pentru nativii Rac familia, cuplul, iubirea și armonia reprezintă valori fundamentale. Odată îndrăgostiți, acești nativi respectă partenerul și relația pe care o au cu acesta și investesc timp și alte valori pentru a construi un cuplu puternic, stabil.

Dacă întâlnim adesea în sfaturile psihologilor ideea că trebuie să facem și noi ceva ca o relație să meargă bine, să intervenim benefic și susținut pentru logevitatea și calitatea legăturii romatice cu partenerul nostru, ei bine în cazul nativului Rac toate acestea vin de la sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Astrele atrag atenția la puterea sacrificiului pe care un nativ Rac o are. Este indicat să nu uite de propria persoană și de valorile sale, mai ales în cazul relațiilor unde partenerul poate abuza de toate calitățile minunate ale unui nativ Rac.

Așadar, astrologul recomandă să existe o linie bine trasată între loialitate și sacrificiu, pentru ca nativii Rac să nu fie folosiți, înșelați, păcăliți.

Foto: Mukanoff/ shutterstock.com

Horoscopul celor mai fidele zodii: Fecioară

Calculate și mereu atente la detalii, Fecioarele nu au timp să joace pe mai multe planuri și nici nu consideră eficient să își consume energia astfel. Persoane hotărâte, se aruncă cu greu într-o relație, însă atunci când o fac, va fi cu seriozitate și responsabilitate.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Nativii Fecioară sunt destul de atenți la viața lor privată, nu obișnuiesc să se grăbească, sunt pretențioși și au tendința să ceară destul de mult și de la celălalt.

Foto: ivgaphotographer/ shutterstock.com

În horoscop, Fecioarele se numără printre cele mai loiale zodii, fiind firi tandre și atente la nevoile partenerului, calme și blânde, cărora le place să își surprindă partenerul cu dovezi de iubire și mici surprize.

În ciuda loialității puternice de care dau dovadă, nativii Fecioară nu sunt însă dispuși să facă multe compromisuri, iar înțelesul cuvântului „sacrificiu” este destul de limitat. Nu obișnuiesc să ofere o a doua șansă, de aceea este posibil ca, uneori, să renunțe prea ușor la un partener într-o situație de criză, mai ales dacă relația este tânăra și încă nu au fost construiți pe deplin pilonii încrederii și securității în cuplu.

VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul celor mai fidele zodii: Scorpion

Atunci când iubește cu adevărat, un nativ Scorpion își va susține și apăra partenerul cu orice ocazie. Este însă un drum lung și anevoios până când cineva ajunge să cucerească inima unui nativ Scorpion.

Misterior și retras când vine vorba despre viața personală și mai ales despre vulnerabilitățile sale, un Scorpion, deși pare deschis și comunicativ, își deschide cu greu sufletul pentru a lăsa iubirea să între.

Este însă devotat relației, fidel și romatic, uneori chiar sufocant, acaparator pentru celălalt.

Foto: Tatyana Volkova/shutterstock.com

Partenerii nativilor Scorpion trebuie să învețe să aibă grijă de psihicul acestora, să le ofere des dovezi de iubire și de siguranță, dacă nu doresc să dea piept cu gelozia și furia Scorpionului.

Astrele avertizează că Scorionii pot deveni dominanți, geloși, pot fi cei mai buni detectivi dacă bănuiesc că se întâmplă ceva în relația lor, pot sâcâi partenerul, îl pot urmări până ce vor obține răspunsurile de care au nevoie. De aceea astrele ne recomandă să nu trezim suspiciunile unui Scorpion.

Odată rănit, Scorpionul nu iartă și nu uită, așadar „înțepăturile” acestuia pot fi simțite și la ani buni de la despărțire. Dacă au de obținut bunuri în urma despărțirii, de exemplu în urma unui divorț, nu se vor lăsa până ce nu vor îngenunchia pe cât posibil partenerul care i-a rănit, i-a înșelat, i-a mințit, i-a trădat.

Fidelitatea zodiilor este apreciată și lăudată, însă vine la pachet cu alte responsabilități și comportamente pe care fiecare trebuie să și le asume. Fidelitatea rămâne un ingredient de baza al relațiilor sănătoase și longevive.

Sursa foto articol: Oliver.zs/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri