25 Februarie 2022 publicat în Horoscop 298 share-uri

Horoscopul lunii martie 2022 vine cu multe vești pe toate planurile pentru zodii, de la cel amoros la cel financiar sau al sănătății. Însă, în mod aparte, 5 zodii sunt binecuvântate în această perioadă, primesc noroc de la astre și se pot bucura de evenimente pozitive privind anumite aspecte din viața lor.

Zodii BINECUVÂNTATE în Martie 2022: Gemeni

Energia lunii Martie 2022 se simte puternic în zona carierei și a finanțelor. Nativii vor avea parte de surprize plăcute la locul de muncă sau în afaceri.

Fie vor fi promovați, fie își vor schimba locul actual de muncă cu unul la care sperau de ceva vreme, fie vor ști ce schimbări să facă în afaceri pentru a avea succes, pentru a se face cunoscuți și pentru a-și rotunji câștigurile.

Astrele le aduc și noroc la bani, așadar este bine că nativii gemeni să încerce să nu piardă nicio oportunitate, niciun proiect, nicio șansă de afirmare, căci nu se știe de unde vine sacul cu bani.

Ație însă la suprasolicitare. Gemenii se pot implica prea mult în muncă, până la epuizare. O bună organizare îi va ajuta să găsească timp pentru tot ce își propun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodii BINECUVÂNTATE în Martie 2022: Rac

Nativii Rac se bucură de o sănătate bună în luna martie, dar și de lecții spirituale și emoționale care au ca scop restabilirea armoniei și a sentimentului de pace și siguranță în sufletul nativilor Rac.

Astrele le aduc noroc și întâmplări neașteptate care vin cu bucurii și senzații plăcute. De mai mult timp nativii Rac se confruntă cu tristețe, sentiment de neputință, poate chiar anxietate sau depresie. Luna Martie vine ca o adiere de prospețime în viața acestor nativi, aducând bucurie, sănătate, motivație, putere de mobilizare și poftă de viață.

Este recomandat ca nativii Rac să își urmeze intuiția, îi va conduce spre ce este mai bun pentru ei.

Foto: Sofia Zhuravetc/ shutterstock.com

Zodii BINECUVÂNTATE în Martie 2022: Balanță

Nativii Balanță se bucură de o perioadă plină de odihnă. Astrele le oferă timp și le aduce noroc, astfel încât activitățile lor să se desfășoare cu ușurință, ca totul să li se pară ușor.

Vor obține fără efort rezultate minunate, vor avea timp pentru ei înșiși, pentru relaxare și răsfăț.

Nativii Balanță petrec prima lună a primăverii cu poftă de viață, cu bucurii și împliniri, cu momente frumoase alături de cei dragi, dar și cu multă odihnă.

Balanțele își intensifică, de asemenea, și viața socială în această perioadă. Așadar vor cunoaște mulți oameni, își vor face noi prieteni, vor semna noi parteneriate, iar cei singuri au șansa să își întâlnească sufletul pereche.

Zodii BINECUVÂNTATE în Martie 2022: Săgetător

Energia lunii martie 2022 gravitează în jurul familiei și a vindecării rănilor familiale.

Săgetătorii se întorc la rădăcini, caută locurile în care au copilărit sau în care au trăit membrii din familia lor, se conectează cu trecutul și istoria și reușesc să se armonizeze cu karma familiei lor.

Intuiția Săgetătorilor va fi deosebit de puternică, vor găsi răspunsuri la întrebări pe care le au de ani de zile, vor ști și vor simți ce au de făcut mai departe pentru a răspunde chemărilor lor interioare.

De asemenea, nativii Săgetător comunică excelent în această perioadă, știu să negocieze, să aducă argumentele potrivite și să convingă oamenii din jur, așadar vor avea succes pe toate planurile, atât în discuțiile familiale, cât și în cele de afaceri.

Zodii BINECUVÂNTATE în Martie 2022: Pești

Luna martie 2022 este plină de acțiune pentru nativii Pești, care vor putea spune că rutina nu mai face loc din viața loc.

Multe evenimente pozitive se înghesuie în viața nativilor Pești în această perioadă. Vor petrece momente deosebit de frumoase alături de familie, momente care reunesc membrii și îi ajută pe nativii Pești să aprofundeze relațiile cu cei dragi. De asemenea, vor reuși să rezolve multe probleme vechi, care îi tineu pe loc sau care reprezentau o veritabilă sursă de stres pentru aceștia.

Peștii vor avea și noroc la bani, așadar trebuie să fie atenți să nu piardă nicio oportunitate, de la proiecte noi ivite până la joburi part-time sau alte activități suplimentare.

Foto articol: Subbotina Anna/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri