24 Februarie 2022 publicat în Horoscop 161 share-uri

Ce se întâmplă cu banii, viața, sănătatea, dragostea, cariera și sentimentele celor 12 zodii în luna lui Mărțișor, prima lună a primăverii anului 2022? Aflați citind horoscopul complet al lunii martie 2022 pentru toate zodiile. 

Horoscop martie 2022 pentru zodia Berbec

Martie 2022 este o luna benefică iubirii. În timp ce în cazul nativilor Berbec căsătoriți sau aflați în relații stabile putem vorbi de armonie, momente frumoase și liniște în cuplu, de aprofundarea conexiunilor de dragoste datorită conjuncturii norocoase dintre Soare și Jupiter chiar în casa a V-a, în cazul celor single sau aflați la începutul unor relații, avem de-a face cu unele propuneri surpriză. Pot fi de căsătorie sau de petrecere a timpului împreună într-o vacanță frumoasă, pe meleaguri îndepărtate. Chiar dacă a doua jumătate a lunii nu mai este la fel de strălucitoare, din cauza poziționării inoportune a lui Marte în raport cu Venus, apelați la autocontrol, respect și diplomație pentru a aplana încă dinainte de a începe unele discuții aprinse și incomode. Pe plan profesional îți recomandăm mai multă prudență legat de modul în care îți alegi colaborările și parteneriatele. Nu face rabat de la calitate pentru câștiguri doar pe termen scurt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop martie 2022 pentru zodia Taur

Zona prieteniei și a socializării este bine aspectată pentru zodia Taur până în a treia săptămână a lunii martie, ceea ce înseamnă că prieteniile joacă un rol important în viața ta în perioada următoare. În cea mai mare parte a timpului ești fericit să îți împărți timpul cu prietenii, să îi asculți, să le oferi sfaturi, însă în același timp vei simți nevoia să te distanțezi și să te concentrezi mai mult pe tine și nevoile tale emoționale. Mulți nativi Taur au tendința de a fi melancolici în această perioadă, mai ales fiindcă o persoană din trecutul lor le transmite semnale că încă se gândesc la ei. Sentimentul este reciproc și dorul se poate acutiza de ambele părți, fără însă a se găsi soluții practice de a fi împreună, mai ales în cazul acelor relații imposibile sau încheiate de mult. Concentrează-te pe carieră fiindcă de acolo îți vin multe împliniri în această perioadă și poți chiar primi o ofertă cu un job nou.

Horoscop martie 2022 pentru zodia Gemeni

Energia sezonului Peștilor se resimte puternic în sectorul carierei pentru nativii Gemeni. Aceștia au o energie inepuizabilă, idei fantastice, sunt animați de dorința de a munci și o fac cu o lejeritate de invidiat. Strălucesc în poziția de lideri. Își doresc să îi ajute și pe juniorii din jurul lor în a se face remarcați, mai ales dacă intuiesc talent și creativitate în spatele unor oameni. La rândul lor, primesc unele sfaturi de carieră deloc de neglijat, pe care chiar doresc să le implementeze în perioada următoare. Pe de altă parte, există dezvoltare și evoluție și pentru acei nativi Gemeni care au intrat în afaceri, iar impulsul corect venit din partea unui consultant îi poate propulsa direct pe drumul către succes. Viața de familie va juca un rol important în viața nativilor Gemeni căsătoriți în luna martie, iar unii nativi Gemeni sunt tentați să spună “da” unei relații la distanță cu o persoană dintr-un mediu socio-cultural diferit de ei, posibil dintr-o altă țară.

Foto: Ironika /Shutterstock

Horoscop martie 2022 pentru zodia Rac

Nativii Rac nu sunt tocmai în cea mai grozavă etapă a vieții lor, ba chiar se simt deseori deprimați, vulnerabili, triști, lipsiți de speranță și de perspective. Ține de voi, dragi nativi Rac, să faceți pasul potrivit pentru a ieși din această etapă nefastă. Acceptați sfatul prietenilor și duceți-vă în acea călătorie sau vacanță de care vorbesc, poate fi esențială și vitală pentru a vă restabili sufletul vital și a vă recupera energia și pofta de viață înapoi. Sunteți sprijini financiar și din toate punctele de vedere de un membru apropiat din familie, care vă iubește necondiționat. Unii nativi Rac se gândesc chiar să facă terapie psihologică în această luna sau să se preocupe mai intens de starea lor de sănătate, ceea ce este excelent și poate fi salutar și pentru starea lor emoțională. Dragostea vieții voastre poate apărea după ce ați făcut pace cu voi înșivă și cu trecutul vostru și v-ați apucat să vindecați serios. Și cursurile de dezvoltare personală îți pot face bine, la fel și extinderea cercului tău profesional. Poți primi o propunere neașteptată de muncă în străinătate deși te gândești de două ori dacă ești pregătit pentru acest pas.

Horoscop martie 2022 pentru zodia Leu

Leul are parte de adevărate revelații interioare în luna martie 2022 și este într-o dispoziție de zile mari. Optimist, efervescent, plin de vitalitate, are iubire și bucurie autentică de oferit celor din jur, ceea ce atrage la rândul lor simpatii noi, concesii și încredere în abilitățile sale. Pe plan profesional, reușește să finalizeze un proiect inovator inițiat cu luni în urmă, care l-a împins din zona sa de confort, dar pentru care va culege niște recompense binemeritate, chiar și financiare. Leii single se simt împuterniciți și dornici să exploreze, să guste viață, să se lase purtați de val și de dorința această interioară puternică de a cunoaște oameni noi și locuri noi. Așa că deja fac planuri pentru o călătorie pe cont propriu, și nu doar în mintea lor. Martie îi poate găsi fie într-un oraș nou, fie într-o țară total diferită de cea în care locuiesc. Pentru cei căsătoriți, viața maritală va fi liniștită, armonioasă, plină de înțelegere. Acești nativi Leu se vor simți binecuvântați de astre.

Horoscop martie 2022 pentru zodia Fecioară

Luna martie 2022 este o lună prolifică și fabuloasă pentru zodia Fecioară chiar dacă transformările și schimbările care îi sunt asociate pot fi pe alocuri copleșitoare pentru această zodie. Unii nativi se confruntă cu relocări și readaptari, poate au luat hotărârea (și au și implementat-o) de a se muta în alt oraș sau altă țară împreună cu toată familia așa că nu este o perioadă tocmai ușoară pentru ei. Sunt însă hotărâți să fie flexibili, încearcă să se adapteze la noile condiții și circumstanțe și, mai ales, încearcă să rămână pozitivi, și să se bucure de noua lor viață. Își concentrează eforturile și înspre consolidarea relațiilor cu partenerul de viață și cu membrii mai tineri ai familiei lor, încercând să le facă și lor procesul de tranziție mai ușor. Pe plan financiar, perioada poate fi mai dificilă deoarece apar multe cheltuieli neprevăzute care trebuie acoperite. Aveți însă unele economii la care apelați, iar sfârșitul lunii martie poate aduce cu el și cu nouă oportunitate de job, cu bani mai mulți.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri