24 Februarie 2022 publicat în Horoscop 161 share-uri

Ce se întâmplă cu banii, viața, sănătatea, dragostea, cariera și sentimentele celor 12 zodii în luna lui Mărțișor, prima lună a primăverii anului 2022? Aflați citind horoscopul complet al lunii martie 2022 pentru toate zodiile. 

Horoscop martie 2022 pentru zodia Balanță

Luna martie 2022 aduce noi perspective în carieră pentru zodia Balanță. Chiar dacă nu ești în totalitate independent sau autonom și încă nu deții în mâna ta toate frâiele, te simți mult mai satisfăcut și împlinit decât în 2021 și colaborezi ca un profesionist cu superiorii și partenerii tăi de afaceri. Îți lărgești numărul de contacte socio-profesionale, ești într-un proces continuu de învățare și dezvoltare și nu ai deloc timp să te plictisești, mai ales că ești pasionat până peste măsură de ceea ce faci. Mulți nativi Balanță au ales, nu cu puțin timp în urmă, să încheie un drum profesional și să angajeze pe un altul total nou, o necunoscută pentru ei. În această lună însă au confirmarea clară că au luat cea mai bună decizie pentru ei și au tendința de a felicita singuri pentru curajul și viziunea lor. Rupe însă din timpul tău prețios și acordă-i atenție și partenerului de viață. Deși a fost acolo pentru tine tot timpul sprijinindu-te, se simte neglijat și suferă după mai multă prezență din partea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Horoscop martie 2022 pentru zodia Scorpion

Foto: Bada1 /Shutterstock

Un foc nou, dar nu total necunoscut, îl animă pe nativul Scorpion în primele 3 săptămâni ale lunii martie datorită trigonului cu Soarele din Pești. Așadar, acești nativi se simt pregătiți să se distreze, să exploreze, să iubească, să flirteze, să își exercite latura lor romantică și exact asta vor primi. Este o perioadă excelentă pentru întâlniri în cazul nativilor Scorpion single, unde norocul este de partea lor și le poate scoate în cale o persoană cu adevărat deosebită. Cei implicați în relații au tendința de a un pic cam exigenți cu partenerul de viață, așteptându-se ca acesta să le anticipeze dorințele, însă Venus în sectorul comunicării îi va ajuta să își expună gândurile și ceea ce doresc cu iubire, toleranță și înțelegere. De asemenea, astrele îi încurajează pe nativii Scorpion de toate vârstele să opteze pentru un stil de viață mai sănătos sau chiar să și-l schimbe acolo unde este cazul.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop martie 2022 pentru zodia Săgetător

Comunitatea și conectarea cu propriile rădăcini devine un fel de lait motiv al lunii martie pentru Săgetător. Acest nativ gravitează în jurul familiei sale și simte nevoia să se conecteze cu familia sa de origine, să își viziteze o rudă apropiată care locuiește însă departe, să își cunoască mai bine rudele tinere și chiar să se angajeze într-o explorare mai profundă a locurilor natale din dorința de a-și cunoaște strămoșii, arborele genealogic și a se cunoaște de fapt pe el însuși, cu tot ceea ce este astăzi. Am putea spune că te încearcă chiar și un soi de misticism și elucidare a misterului și ești dornic să afli mai multe din secretele adânc îngropate ale neamului tău. La locul de muncă, ești mai eficient ca niciodată, comunici cu ușurință datorită întrării lui Jupiter și a Soarelui în cea de-a treia casă și ai parte de respect și apreciere din partea echipei și a celor cu care lucrezi. Ți se aduc în mod public laude, iar cuvintele frumoase la adresa abilităților și profesionalismului tău nu sunt de neglijat.

Horoscop martie 2022 pentru zodia Capricorn

Pentru zodia Capricorn, martie 2022 este o luna excelentă pentru sănătate. Acest nativ găsește soluții eficiente și rapide pentru probleme mai vechi și starea sa de sănătate, chiar și acolo unde există deja instalate afecțiuni cronice, se îmbunătățește. Acest lucru contribuie simțitor la starea de bine interior a zodiei Capricorn. Nu te culca însă pe o ureche, urmează întocmai indicațiile medicului și fă din alimentația sănătoasă un stil de viață permanent, nu temporar. Înconjoară-te de oameni care îți fac bine și retrage-te de acolo de unde ai parte de cuvinte negative. Cât privește viața ta profesională, poate că nu ar fi rău să îți schimbi un pic perspectivele mai ales că se întrevede o întrerupere a rutinei tale. Este posibil să fie desemnat un nou superior și va trebui să îți reconfigurezi stilul de muncă. Sau să adopți o nouă rutină care să îți permită să fii de folos celorlalți și să îți îndeplinești taskurile într-un mod dinamic în același timp. În ceea ce privește relațiile romantice, martie 2022 este momentul lui “acum ori niciodată” pentru unii Capricorni angajați în relații de iubire de care nu mai sunt siguri. Vă gândiți serios dacă să mergeți mai departe sau să întrerupeți relația voastră fiindcă nu este ceea ce vă doriți cu adevărat.

Horoscop martie 2022 pentru zodia Vărsător

Martie 2022 este o lună a adevărului propriu pentru zodia Vărsător, mai ales că acesta se vede pus față în față cu dorințele sale reale și simte o chemare din interiorul ființei sale pentru a le îndeplini. Vărsătorul traversează o etapă în care își dorește să fie el cu el, să se deconecteze temporar de social media pentru a înceta de a-și mai compara propria viață cu a celorlalți. Ce va face în perioada următoare? Cel mai probabil se va concentra pe sine însuși, se va răsfața și își va îndeplini cu conștiinciozitate și iubire de sine adevăratele nevoi și dorințe, fără să le mai amâne sau să le pună pe un loc secund. Indiferent că ne referim la schimbări de stil, o tunsoare nouă, adăugarea unor piese vestimentare noi în garderoba, o călătorie de unul singur care să îl resusciteze și să aprindă dorința de libertate și explorare din nou în el, Vărsătorul va încerca să își schimbe vibe-ul și să se simtă extraordinar. Sunt scrise în astre și conversații spumoase, flirturi interesante sau pasiuni intense pentru unii nativi Vărsător single. Simțiți însă în adâncul ființei voastre că nu vă doriți o relație în adevăratul sens al cuvântului la momentul actual, indiferent de cât de mult vă simțiți presați de ceilalți, așa că nu vă faceți planuri prea mari Vreți doar să trăiți momentul, fără a spune însă “nu” unei relații serioase, ceea ce numiți “flexibilitate”.

Horoscop martie 2022 pentru zodia Pești

Gândurile tale se învârt în mod repetitiv în jurul vieții profesionale în marea majoritate a lunii martie 2022 și doar partenerul de viață mai reușește să te deconecteze din această stare de anticipare și concentrare. Nu ar fi rău să îi accepți propunerea unei călătorii inopinante, fie ea și scurtă, doar pentru a te deconecta de muncă și reconecta cu persoana iubită. Atunci când te detașezi de sursa problemelor tale, reușești să vezi lucrurile altfel, dintr-o altă perspectivă. Chiar dacă întâlniți persoane noi luna aceasta, fiți precauți și atenți la informațiile pe care vi le transmit fiindcă unele ar putea fi greșite. Negocierea este cuvântul cheie al lunii așa că, dacă ai parte de noi interviuri, expune-ți viziunea și punctul de vedere într-un mod pertinent și argumentat, fiindcă cel mai bun susținător al tău și cerându-ți drepturile binemeritate. Ai tendința de a te gândi și răzgândi mai des decât îți dorești în legătură cu profesia ta. Te surprinzi pe tine însuți fiindcă tu nu ești așa, însă îndoielile se limpezesc către sfârșitul lunii. Vei putea face cea mai bună și inspirată alegere pentru tine și viitorul tău.

Foto fr si main: prodigital art /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri