2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Balanta

Pentru balante, anul 2013 este unul al transformarilor. In prima parte a anului, efectele negative ale lui Marte si ale lui Saturn isi vor face simtita prezenta, afectand intr-o anumita masura si viata voastra sentimentala, deci este posibil sa experimentati episoade stresante.

De asemenea, este posibil ca persoane din exterior sa intervina cu observatii nefondate care sa va influenteze in sens negativ. Nu ii lasati pe altii sa isi "bage nasul" in problemele sentimentale care va privesc doar pe dumneavoastra!

Pe parcursul anului insa, pentru voi calea dragostei se va deschide in sfarsit. Veti incepe sa traiti pasional, adaptandu-va cu mai multa lejeritate schimbarilor care se petrec in cadrul relatiei, veti accepta cadragostea adevarata trece de fapt prin mai multe stadii si ca este important sa ne bucuram de fiecare din ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Transformarile acestea te vor apropia de partener/a si in acelasi timp impreuna veti trai dragostea la un nivel mult mai profund, mai autentic. Vei avea o atitudine mult mai ingaduitoare si mai inteleapta unul fata de celalat. Aceasta atitudine pozitiva in cuplu iti va da energia necesara pentru tot ceea ce vrei sa realizezi in acest an. Optimismul deschide noi orizonturi si te echipeaza cu aripi ale succesului.

Daca esti o "balanta" singura, anul 2013 are vesti bune si pentru tine, caci este foarte posibil sa intalnesti pe cineva care sa iti starneasca interesul la cote maxime. Indrazneste sa faci primul pas daca este cazul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri