2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Fecioara

Fecioarele sunt persoane perfectioniste in general. Iubesc ca totul sa fie in ordine si au dispozitie schimbatoare. Ce le rezerva 2013 in dragoste?

Pentru "fecioare", acesta va fi un an cand se vor concentra mai degraba asupra vietii profesionale si mai putin asupra vietii sentimentale. Probabil ca veti intampina anumite dificultati in incercarea de a va imparti timpul atat pentru profesie cat si pentru cei apropiati, care e posibil sa se simta neglijati. O modalitate de a trece peste astfel de momente ar fi sa ii implicati si pe cei pe care ii iubiti in proiectele voastre, cerandu-le sfaturi sau idei. In acest fel va pastrati apropierea si va concentrati asupra proiectelor. Comunicarea este cheia iubirii!

2013 va fi anul cand "fecioarele" vor realiza ca o relatie stabila este bazata, in ceea ce le priveste, pe crearea unui echilibru intre nevoia de a fi in doi si nevoia de libertate individuala. Acest an va fi foarte bun pentru a stabili o comunicare mult mai solida cu partenerul de cuplu, ceea ce implicit va duce si catre romantism si echilibru sentimental.

A doua parte a anului se va dovedi favorabila pentru "fecioarele singure". Este foarte posibil ca in anul 2013 sa intalniti o persoana speciala, pe placul vostru.

Fecioarele sunt sfatuite ca in anul 2013 sa incerce sa creeze un echilibru intre viata profesionala si viata amoroasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri