2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Leu

In 2013, persoanele nascute sub semnul leului vor fi la fel de increzatoare, ceea ce le va deschide calea catre noi conexiuni cu oamenii. Dragostea va pluti in aer pentru ei din toate punctele de vedere. 2013 este un an bun pentru casatorie, favorizeaza pentru "lei" relatiile de familie si prieteniile, tot ce inseamna relatii sociale. Si in ceea ce priveste iubirea romantica, 2013 se anunta de asemenea, un an bun.

Cu toate acestea, leii trebuie sa nu piarda din vedere ca egoul lor exacerbat le pune deseori piedici in calea unei vieti armonioase. Trebuie sa invatati sa lasati mandria de-o parte, sa lasati relatiile cu cei apropiati sa infloreasca si sa va bucure in adevaratul sens al cuvantului.

De asemenea, 2013 va fi un moment cand va trebui sa invatati sa va eliberati de iluzii nefondate cu privire la relatia de cuplu. Veti intelege de asemenea adevarata valoare a caminului vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Exista de asemenea posibilitatea ca anul acesta sa se intample schimbari majore in viata voastra, in orice caz, acestea vor fi benefice pentru ceea ce va urma.

Pentru "lei", 2013 este anul cand vor investi mult mai mult intr-o iubire stabila, autentica. In general, 2013 va fi un an plin de schimbari ce vor aduce si o perspectiva noua asupra iubirii. Este totusi un an bun pentru relatii, iar leii singuri trebuie sa se astepte la intamplari frumoase, poate la intalnirea cu o persoana potrivita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri