2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

Pesti

Pestii sunt probabil cei mai romantici nativi ai horoscopului. Ei fac tot posibilul sa ofere persoanelor pe care le iubesc, cele mai minunate momente.

2013 fi perioada cand, mai mult decat oricand, daca esti in zodia Pesti vei cauta stabilitatea si viata lipsita de probleme. In ceea ce priveste relatia ta, exista o anumita senzatie de comoditate, de bine. Intreaga ta familie va fi cu mult mai receptiva la nevoile tale si te va sprijini. Va exista in viata ta o doza mai mare de sensibilitate.

In relatie trebuie sa ai grija sa nu lasi posesivitatea si gelozia sa ruineze sentimentul de bine. Dorinta ta acerba de certitudine atrage cu sine si aceste reactii exagerate. Poate e nevoie sa descoperi si o alta perspectiva in modul tau de a te manifesta in relatiile apropiate.

Anul 2013 va fi totusi unul bun pentru tine in materie de iubire. In prima parte a anului, daca te afli deja intr-o relatie este posibil sa te lovesti de anumite divergente. Cu toate acestea, tendinta ta generala spre optimism te va ajuta sa le depasesti mai usor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pentru persoanele nascute sub semnul "pestilor" si care sunt singure, 2013 are vesti bune de asemenea. Este foarte probabil ca anul acesta sa intalnesti o persoana pe gustul tau – romantica, stilata si inteligenta.


Foto int. art.: Shutterstock

Iti recomandam si:

2013, Anul Sarpelui de Apa: Instabilitate, Prosperitate si IUBIRE mai ales!

Horoscop numerologic pentru anul 2013!

Numerologie 2013: Ce iti rezerva Viitorul si Anul personal in 2013?

Horoscop numerologic pentru anul 2013!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri