Sfârșitul anului se apropie cu repeziciune. Luna noiembrie reprezintă, din punct de vedere energetic, o perioadă când încetinim ritmul și concluzionăm activitățile desfășurate în ultimul an. Iată ce previziuni astrologice putem să anunțam pentru fiecare zodie în parte.

Noimebrie 2018: Previziunile astrologice pentru toate zodiile

Săgetător –  Horoscop noiembrie 2018

Cei născuți în Zodia Săgetător se vor confrunta cu o perioadă ușor depresivă, fiind nevoiți să facă față unei bruște scăderi de energie, datorată probabil oboselii acumulate peste an. Așa încât, această perioadă va reprezenta un semnal de alarmă că trebuie să vă odihniți și să aveți mai multă grijă de voi înșivă. Este un moment când vă priește să căutați modalități plăcute de petrecere a timpului liber în compania oamenilor la care țineți foarte tare.

Foto: Shutterstock

Capricorn –  Horoscop noiembrie 2018

Vești bune pentru cei născuți în Zodia Capricorn! Urmează o perioadă revigorantă, cu vești bune, cu întâmplări hazlii și călătorii plăcute. Toate acestea va conferă un boost de energie pe care de multă vreme îl invocați. Iată că momentul așteptat este pe cale de a se manifesta. De asemenea, în ceea ce privește relația de cuplu, vă veți simți din nou îndrăgostiți și plini de o energie romantică care vă va împrospăta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

Vărsător –  Horoscop noiembrie 2018

Cei născuți în Zodia Vărsător trebuie să aibă multă grijă la capitolul sănătate în perioada următoare. Luna noiembrie, care reprezintă trecerea bruscă spre anotimpul friguros se pare, nu va prea priește. Trebuie să găsiți modalități prin care să vă obișnuiți sistemul fizic și emoțional cu preschimbările atmosferice care vor urma. Nu lăsați ca norii, ploaia și temperaturile mai scăzute să vă influențeze starea de bine. Creați-vă momente de răsfăț și bună-dispoziție.

Foto: Shutterstock

Pești – Horoscop noiembrie 2018

Pentru persoanele născute în zodia Pești, luna noiembrie se anunță a fi o perioadă plină de amuzament, de momente plăcute și relaxare. Înconjurați-vă de cei mai buni prieteni și plănuiți ieșiri din oraș. Noiembrie va fi un preambul pentru vacanța de iarnă din luna decembrie. Încărcați-vă bateriile cu bună-dispoziție pentru că această energie pozitivă vă este de folos în absolut tot ceea ce faceți – în munca voastră, dar și în viață amoroasă!

Foto: Shutterstock

Foto homepage: Shutterstock

Îți recomandăm și: Horoscopul LUNII NOIEMBRIE 2018 pentru toate zodiile

Horoscopul sufletelor pereche: Cine este persoana ideală, în funcție de zodia ta?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri