, 30 Noiembrie -0001 publicat în Horoscop 601 share-uri

Din punct de vedere romantic, un Suflet Pereche este cea mai frumoasă întâlnire. Cine este persoana ideală, în funcție de zodia ta?

Sufletul Pereche este persoana care te cunoaște în cele mai intime aspecte. Din punct de vedere romantic, un Suflet Pereche este cea mai frumoasă întâlnire. Această persoană va ști să fie lângă tine în moduri profunde și nu te va lăsa balta nicodată. Va ști să te sprijine și să te iubească așa cum nimeni nu ar putea vreodată.

HOROSCOPUL SUFLETULUI PERECHE

Berbec – 21 martie – 19 aprilie

Cei născuți în zodia Berbec, orientați spre carieră și succes, au tendința de a se ține departe de romantism. Nu înseamnă că nu își deschid inimile atunci când persoana potrivită le apare în cale. Dar au standarde înalte!

Berbecii se lovesc de faptul că le este greu să fie vulnerabili în dragoste așa încât, Sufletul Pereche pentru cineva născut în Berbec va fi cineva care va reuși să îi alunge frica aceasta de a-și arăta și părțile vulnerabile. Este persoana care trezește într-un Berbec, puterea de a fi în orice clipă autentic.

Foto: Shutterstock/ chairoij

Foto homepage: Shutterstock

Taur –  20 aprilie - 21 mai

Persoanele născute în Taur sunt geloase și neîncrezătoare. Conflictele pe care le au în relații sunt adesea cauzate de inabilitatea de a accepta că partenerii sunt la rândul lor, ființe libere cu propriile plăceri și preferințe, iar acest lucru nu înseamnă că ar denota o lipsă de iubire față de ei.

Sufletul Pereche pentru o persoană din Zodia Taur este o persoană capabilă să le alunge anxietățile și toate fricile pe care le au în legătură cu persoana de lângă ei. Când se simt în siguranță sunt capabili să reverse asupra persoanei iubite, cele mai frumoase demonstrații de afecțiune și devotament.

Gemeni  –  22 mai – 21 iunie

Gemenii sunt persoane sufletiste, cu o energie debordantă ce se simte în orice împrejurare socială. Se simt bine în preajma oamenilor, Gemenii sunt muncitori și energici, însă acest lucru poate fi foarte obositor.

Sufletul lor pereche este acea persoană care știe să le fie alături în momentele de intensitate, dar în același timp reușesc să aducă și acel strop de liniște și înțelegere de care fiecare are nevoie. Cu atât mai mult o persoană din Zodia Gemeni, care are tendința de a se extenua. Sufletul pereche este persoana care îi cunoaște și iubește în cele mai intime aspecte, chiar și atunci când sunt mai taciturni și moleșiți.

Rac  –  22 iunie - 22 iulie

Cea mai mare putere a persoanelor născute în Zodia Rac este devotamentul lor și implicarea pe care o demonstrează în familie și în relațiile romantice. Dar au nevoie în viața lor de o persoană care să se ridice la standardele lor. Sufletul tău pereche este persoana care să știe să investească la fel de multă energie pentru a construi împreună un cămin iubitor. 

Citește mai departe >>>
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri