9 Octombrie 2018 publicat în Horoscop 788 share-uri

Din punct de vedere romantic, un Suflet Pereche este cea mai frumoasă întâlnire. Cine este persoana ideală, în funcție de zodia ta?

ZODIAC  - Sufletul pereche pentru toate zodiile

Leu – 23 iulie – 22 august

Persoanele din Zodia Leu sunt foarte șarmante și energice, foarte încrezătoare în forțele proprii, capabile să obțină absolut tot ceea ce își propun.

Sufletul lor Pereche va fi o persoană capabilă să se ridice la același nivel, o persoană ambițioasă și puternică care nu se dă în lături de la absolut nicio provocare. Este o persoană cu aură regală, capabilă de iubire și devotament.

Foto: Pexels/ luziclas

Fecioara – 23 august – 22 septembrie

Fecioarele au tendința de a se îngrijora prea mult pentru viitorul lor.Pe de altă parte, în relații sunt persoane capabile să iubescă cu multă dăruire și devotament.

Sufletul Pereche al unei persoane în Fecioară este o persoană cu mare încredere de sine și multă empatie, capabilă să spulbere din fricile adesea nejustificate ale uni Fecioare. Dedicația și inocența Fecioare și acest suflet încrezător reușesc să creeze un cuplu imbatabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Balanță – 23 septembrie - 22 octombrie

Cei născuți în zodia Balanța reușesc să împrăștie în jurul lor multă bună-dispoziție și optimism. Cei din Balanță știu să comunice, să se bucure de momentele plăcute ale vieții și mai mult știu să creeze aceste momente.

La modul ideal, o persoană din Balanță va găsi că Sufletul său pereche este o persoană care știe la rândul ei să se bucure de viață, care creează și care știe să viseze. În felul acesta alături de un astfel de suflet, Balanțele știu că pot să își pună realmente aripi.

Scorpion – 23 octombrie – 22 noiembrie

Cei din Zodia Scorpion sunt greu abordabili din punct de vedere romantic. Cine îndrăznește să își îndeplinească acest țel, trebuie să știe că va avea multe ziduri de demolat. Dar Scorpionii au nevoie de iubire ca noi toți. În mod cert, Sufletul Pereche al unei persoane din Scorpion este acea persoană sensibilă care nu se va lăsa intimidată răceala Scorpionului.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Surpriza este ca în realitate, oricât de mult ar încerca să se protejeze de iubire, cei din Scorpion sunt de fapt extrem de tandri și afectuoși. Dacă cineva îndrăznește să intre în inima sa, va rămâne acolo pe vecie.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri