9 Octombrie 2018 publicat în Horoscop 788 share-uri

Din punct de vedere romantic, un Suflet Pereche este cea mai frumoasă întâlnire. Cine este persoana ideală, în funcție de zodia ta?

Horoscopul sufletelor pereche

Săgetător – 23 noiembrie – 21 decembrie

Cei din Zodia Săgetător au tendința de a-și pune o mască pe față- o mască a zmabetelor și bunei-dispoziții, chiar și atunci când sufletul lor este măcinat.

Persoana ideală pentru cineva din Zodia Săgetător va fi acea persoană capabilă să îi fie alături chiar și momentele grele, capabilă să asculte și să ofere iubire atucni când ea este cea mai dorită.

Foto: Pexels/ luziclas

Capricorn – 22 decembrie – 20 ianuarie

Cei din Zodia Capricorn sunt persoane muncitoare și responsabile, preocupate de bună-starea persoanelor pe care le iubesc. Când sunt într-o relație romantică ele dau absolut totul și au nevoie de o persoană cares a știe să le aprecieze eforturile și strălucirea din viața profesională, cât și dăruirea din viața de cuplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pentru o persoană din Zodia Capricorn, Sufletul pereche este acel om care știe să vadă și să aprecieze dar și să răspundă la același nivel de devotament.

Vărsător – 21 ianuarie – 18 februarie

Cei din Vărsător se lasă adesea purtați într-un roller coster de emoții și gânduri. Sunt în general persoane energice și foarte visătoare care vor să își îndeplinească idei mărețe și originale. Sfârșesc adesea să fie fie epuizați fiindcă se implică emoțional mult prea tare.

Sufletul pereche pentru cineva din Vărsător este o persoană capabilă să aducă acel strop de echilibru și înțelegere de care Vărsătorul are atâta nevoie. Este persoana care va ști să îi amintească să aibă încredere în Lume, în oameni, din nou și din nou…

Pești – 19 februarie – 20 martie

Persoane sensibile și foarte romantice, cei din Zodia Pești nu reușesc însă să vină cu destul d emultă energie în planul devotamentului. Instabilitatea emoțională îi determină că adesea s anu reușească să se hotărască asupra persoanei care ar fi mai potrivită. Nu reușesc să se stabilească și preferea să meragă în căutarea unui ideal.

Sufletul lor pereche este persoana care activează resorturi mai puternice decât nehotărârea, capabilă să înțeleagă această persoanlitate complicată, dar care în același timp completează și liniștește.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri