9 Octombrie 2018 publicat în Horoscop 788 share-uri

Din punct de vedere romantic, un Suflet Pereche este cea mai frumoasă întâlnire. Cine este persoana ideală, în funcție de zodia ta?

Sufletul Pereche este persoana care te cunoaște în cele mai intime aspecte. Din punct de vedere romantic, un Suflet Pereche este cea mai frumoasă întâlnire. Această persoană va ști să fie lângă tine în moduri profunde și nu te va lăsa balta nicodată. Va ști să te sprijine și să te iubească așa cum nimeni nu ar putea vreodată.

HOROSCOPUL SUFLETULUI PERECHE

Berbec – 21 martie – 19 aprilie

Cei născuți în zodia Berbec, orientați spre carieră și succes, au tendința de a se ține departe de romantism. Nu înseamnă că nu își deschid inimile atunci când persoana potrivită le apare în cale. Dar au standarde înalte!

Berbecii se lovesc de faptul că le este greu să fie vulnerabili în dragoste așa încât, Sufletul Pereche pentru cineva născut în Berbec va fi cineva care va reuși să îi alunge frica aceasta de a-și arăta și părțile vulnerabile. Este persoana care trezește într-un Berbec, puterea de a fi în orice clipă autentic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: Shutterstock/ chairoij

Foto homepage: Shutterstock

Taur –  20 aprilie - 21 mai

Persoanele născute în Taur sunt geloase și neîncrezătoare. Conflictele pe care le au în relații sunt adesea cauzate de inabilitatea de a accepta că partenerii sunt la rândul lor, ființe libere cu propriile plăceri și preferințe, iar acest lucru nu înseamnă că ar denota o lipsă de iubire față de ei.

Sufletul Pereche pentru o persoană din Zodia Taur este o persoană capabilă să le alunge anxietățile și toate fricile pe care le au în legătură cu persoana de lângă ei. Când se simt în siguranță sunt capabili să reverse asupra persoanei iubite, cele mai frumoase demonstrații de afecțiune și devotament.

Gemeni  –  22 mai – 21 iunie

Gemenii sunt persoane sufletiste, cu o energie debordantă ce se simte în orice împrejurare socială. Se simt bine în preajma oamenilor, Gemenii sunt muncitori și energici, însă acest lucru poate fi foarte obositor.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Sufletul lor pereche este acea persoană care știe să le fie alături în momentele de intensitate, dar în același timp reușesc să aducă și acel strop de liniște și înțelegere de care fiecare are nevoie. Cu atât mai mult o persoană din Zodia Gemeni, care are tendința de a se extenua. Sufletul pereche este persoana care îi cunoaște și iubește în cele mai intime aspecte, chiar și atunci când sunt mai taciturni și moleșiți.

Rac  –  22 iunie - 22 iulie

Cea mai mare putere a persoanelor născute în Zodia Rac este devotamentul lor și implicarea pe care o demonstrează în familie și în relațiile romantice. Dar au nevoie în viața lor de o persoană care să se ridice la standardele lor. Sufletul tău pereche este persoana care să știe să investească la fel de multă energie pentru a construi împreună un cămin iubitor. 

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri