Ce are pregatit viitorul pentru noi in lunile ce vin? KRUK Romania a consultat cativa astrologi si vine cu urmatoarele predictii financiare pentru fiecare zodie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

In 2014, nativii din semnul Balantei se vor feri de tentatii precum imprumuturile, iar bugetul familial va fi in forma maxima. Totusi, la inceput de an, vor trebui sa ia o decizie foarte dificila de natura financiara, dar datorita sfaturilor familiei, Balantele vor trece cu bine peste toate acestea si vor lua cea mai buna decizie.

Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionilor, tineti-o tot asa! Din datele noastre statistice, dificultatile financiare stau departe de dumneavoastra, iar anul ce tocmai a sosit este presarat cu numeroase si bine-tintite investitii. In apropierea vacantei de vara, cand va faceti planuri de concediu, fiecare nativ din Scorpion trebuie sa fie extrem de atent si sa se fereasca de agentiile de turism nesigure, insolvente si sa verifice cu atentie activitatea acestora pentru a sta departe de surprize!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Entuziasmul persoanelor nascute sub semnul Sagetatoruluieste binevenit in viata de zi cu zi si ii ajuta sa isi indeplineasca obiectivele pe termen lung, chiar si pe cele financiare. Anul 2014 va aduce un element de noutate pentru nativii din Sagetator in ceea ce priveste noi investitii – achizitia unui apartament sau a unei masini, o excursie. Inainte de a lua o decizie atat de important gasiti, totusi, noi idei de economisire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri