Afla care sunt Vibratiile Energetice ale celor 4 saptamani din februarie si ce te asteapta in aceasta luna in materie de dragoste, cariera si sanatate. Descopera in acelasi timp si care zile iti sunt benefice (sau NU) pentru a face lucrurile pe care ti le doresti:

Nu degeaba Luna Februarie mai este cunoscuta si sub numele de Luna Iubirii. Dincolo de sarbatorile pe care le gazduieste, vibratia acestei luni este una puternica, poate mai puternica decat a oricarei luni a anului! Afla care sunt Vibratiile Energetice ale celor 4 saptamani din februarie si ce te asteapta in aceasta luna in materie de dragoste, cariera si sanatate. Descopera in acelasi timp si care zile iti sunt benefice (sau NU) pentru a face lucrurile pe care ti le doresti:

HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE PE SAPTAMANI

Saptamana 3 - 9 februarie 2014

Foto Calendar Februarie 2014 via Shutterstock

Chiar daca februarie este o luna caracterizata de instabilitate, nu exista un moment mai potrivit pentru ca tu sa dai dovada de stabilitate decat prima saptamana a lunii. Evenimentele se structureaza si restructureaza astfel incat sa ai parte de surprize si de rezolvarea amiabila a situatiilor care te stresau. De asemenea, vesti bune se anunta pentru cei care tin la principiile personale de viata, la onoarea si la corectitudinea lor. Planetele sunt cei buni aliati ai acestora. Ii ajuta sa se adapteze noile circumstante, pastrandu-si insa nealterat codul moral. Saptamana 3-9 februarie este despre putere, despre determinare, despre a avea grija si a purta de grija, despre cum sa fii ceea ce esti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Saptamana 10 - 16 februarie 2014

In primul rand, asculta-ti intuitia! In al doilea rand, fii deschisa noului! In al treilea rand, fii deschisa catre lucrurile care iti permit sa progresezi, sa te vindeci, sa iti recuperezi fortele, sa iti imbunatatesti viata. Usi noi se deschid in fata ta si este important sa ai si sa iti mentii o atitudine constructiva. Atunci cand intampini dificultati in comunicarea cu ceilalti sa eviti sa iti pierzi controlul.

Responsabilitatea este esentiala in cea de-a doua saptamana, dar si asumarea tuturor deciziilor pe care le vei lua. Conexiunile care se creeaza in aceasta saptamana te obliga ca pe viitor sa iti asumi noi roluri, noi raspunderi, noi posibilitati. Saptamana 10-16 februarie este despre schimbare si provocare, despre capacitatea fiecaruia de a se adapta la ceea ce ii ofera realitatea, despre adaptarea planurilor de viitor la ceea ce ofera prezentul.

Foto homepage: Astrologie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri