Afla care sunt Vibratiile Energetice ale celor 4 saptamani din februarie si ce te asteapta in aceasta luna in materie de dragoste, cariera si sanatate. Descopera in acelasi timp si care zile iti sunt benefice (sau NU) pentru a face lucrurile pe care ti le doresti:

Saptamana 17 - 23 februarie 2014

In saptamana 17-23 februarie, se pot naste conflicte intre nevoia ta de a te exprima asa cum esti si indatoririle pe care le ai fata de ceilalti, intre emotiile tale si individualitatea ta, intre ceea ce spui ca vrei si ceea ce iti doresti de fapt cu adevarat. Dincolo de dorinta de a-i intelege pe cei din jur si de a te apropia de ei este dorinta ta de a te afirma si de a spune lucrurilor pe nume. Important este sa gasesti un echilibru intre tine si ceilalti, fara a te pierde pe tine si fara a renunta la ceilalti.

Foto Februarie 2014 via Shutterstock

Chiar daca ai tendinta de a fi nesigura pe tine si simti ca nu te poti concentra asa cum ti-ai dorit asupra anumitor proiecte, nu te da batuta. Saptamana 17 - 23 februarie este cu siguranta o luna interesanta in care vei invata multe lucruri. Este despre a-ti depasi propriile limite si a-ti gasi echilibrul nu in surse externe, ci chiar in tine insati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Saptamana 24 - 28 februarie 2014

Saptamana 24 – 28 februarie este o saptamana extrem de productiva si creativa, o saptamana in care accentul cade asupra aspectului profesional si asupra sanselor tale de a evolua socio-profesional. Ai parte de recunoastere, apreciere, respect, sprijin, iar acest lucru te entuziasmeaza si iti reda pofta de munca. Pentru tine, aceasta saptamana din februarie este si despre reevaluarea conexiunilor cu anumiti oameni cu care deja ai legaturi stranse, dar si despre reevaluarea locului de care apartii, despre reevaluarea acelor aspecte si situatii in care poti avea o contributie pozitiva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri