27 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop 27 share-uri

Cu toate ne dorim un barbat protector, galant, care sa stie sa se poarte frumos atat cu noi, cat si cu ceilalti. Doamnelor, haideti sa vedem ce are de spus astrologia in privinta bunelor maniere ale barbatilor si sa descoperim care sunt cele 3 zodii de gentlemeni ale horoscopului!

Barbatul Balanta

Barbatul Balanta are un caracter frumos, dar si maniere alese. Se poarta respectuos cu toata lumea in general, insa pretuieste in mod deosebit sexul frumos. Barbatul Balanta este un mare admirator al feminitatii in general si al femeilor, apreciindu-le pentru calitatile lor deosebite. Balanta are o personalitate aparte. In acelasi timp, este calm si stapan pe el si pe situatii. Este un barbat hotarat si stie ce vrea si care sunt asteptarile sale de la o femeie.

Foto Gentleman, Shutterstock

Elegant, stilat si iubitor al frumosului, se afla in cautarea unei partenere pe masura. Stie cum sa isi trateze partenera de viata si tine cont de toate gesturile mici care contribuie la intretinerea unei relatii de dragoste. Barbatul Balanta este un barbat distins, avand purtari ireprosabile fata de aleasa inimii sale. Nu ii place sa ridice tonul la nimeni si nici sa joace rolul dictatorului. Chiar daca stie ca are dreptate intr-un anumit punct de vedere, nu urmareste sa-si dovedeasca superioritatea cu orice pret.

Barbatul Pesti

Barbatul Pesti este unul dintre cei mai nobili barbati ai horoscopului. Are un sentiment de stima si respect pentru persoanele de sex feminin din familia sa, mai ales fata de mama, iar acest lucru se va reflecta in relatiile cu persoanele de sex opus pe care le va stabili in viata sa. In relatia sa cu femeile da dovada de generozitate, de cinste si de o inalta tinuta morala. Stie cum sa se poarte cu o femeie si mai ales stie cum sa se poarte cu femeia vietii lui.

Foto homepage: Barbat atragator via Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri