27 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop 27 share-uri

Cu toate ne dorim un barbat protector, galant, care sa stie sa se poarte frumos atat cu noi, cat si cu ceilalti. Doamnelor, haideti sa vedem ce are de spus astrologia in privinta bunelor maniere ale barbatilor si sa descoperim care sunt cele 3 zodii de gentlemeni ale horoscopului!

Atunci cand iubeste o femeie, barbatul Pesti o va face sa se simta cea mai frumoasa femeie din lume. O pretuieste pe aleasa inimii sale si are un profund respect pentru prietenii acesteia. In public, este curtenitor si protector cu persoana iubita, punand-o intotdeauna intr-o lumina favorabila. Este curtenitor in comportament, galant, intotdeauna atent la nevoile partenerei sale.

Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara este barbatul care stie cum sa se poarte cu cei din jur cu respectul pe care il merita fiindca stie ca mai intai de toate trebuie sa se respecte pe el insusi. Chiar daca are calitati remarcabile si isi cunoaste foarte bine valoarea, nu ii place sa se laude cu aptitudinile sale. La fel cum nu ii place sa cucereasca o femeie facand apel la siretlicuri ieftine aducand in discutie banii, averea sau relatiile pe care le are…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Barbatul Fecioara este atent cu sentimentele partenerei sale si stie sa asculte fara a cauta sa-si impuna propria opinie. Pentru ca ii place sa fie el insusi, ii acorda si partenerei sale libertatea de a fi ea insasi. Stie cum sa ocoleasca subiectele delicate, care ar putea sa o raneasca pe persoana iubita. Nu ii place barfa, iar daca nu este de acord cu ceva anume, isi expune punctul de vedere calm, fara sa jigneasca si fara sa se enerveze. Fata de femeia din viata sa, barbatul Fecioara este amabil, binevoitor, tratand cu umor si rabdare situatiile dificile dintr-o relatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri