23 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop 20 share-uri

Descopera HOROSCOPUL TURCIC - un horoscop oriental misterios si captivant, desprins dintr-o lume arhaica si indepartata in care zeii faceau legea si hotarau destinul/ personalitatea unui om!

Descopera un horoscop oriental special, desprins dintr-o lume arhaica si indepartata in care zeii faceau legea si hotarau destinul si personalitatea unui om. Acest horoscop este inspirat din mitologia a mai multe si diverse popoare tribale turcice care au descins din Asia. Horoscopul turcic stravechi se baza pe influenta pe care o anumita zeitate o avea asupra vietii unui om in functie de ziua in care s-a nascut!

Daca te-ai nascut in zilele de 01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 - esti in zodia TENGRI

Daca te-ai nascut in zilele de 02, 07, 12, 17, 22, 27 – esti in zodia UMAY

Daca te-ai nascut in zilele de 03, 08, 13, 18, 23, 28 - esti in zodia ERLIK

Daca te-ai nascut in zilele de 04, 09, 14, 19, 24, 29 -esti in zodia AY DEDE

Daca te-ai nascut in zilele de 05, 10, 15, 20, 25, 30 - esti in zodia Mergen

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 - zodia TENGRI

Marele zeu al cerurilor, Tengri reprezinta o figura dominanta in panteonul popoarelor turcice timpurii, un guvernator al intregului univers, un tata divin cu mare autoritate. Adesea, Tengri se suprapune cu insusi Cerul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

El este zeul care detine controlul asupra sortii omului si a sferii ceresti, cel care judeca drept umanitatea oferind pedepse si recompense in functie de fapte. Se credea ca destinul popoarelor depinde tot de vointa acestui zeu. Tengri detine puteri aparte, facand plantele sa creasca si fulgerul sa strabata cerul. El este cel care creste curmalele vietii. Totodata, Tengri ofera protectie impotriva raului si a bolilor, este datator de forta vitala, pace, prosperitate si reusita militara.

Nativii guvernati de Tengri au o personalitate puternica si se impun cu usurinta. Au un fel de a fi care nu trece neobservat.

Reusesc in general sa atinga ceea ce si-au propus si au un soi de autoritate si prestanta prin care isi castiga repede respectul celor din jur. Sunt ambitiosi, persistenti si au o capacitate de rezistenta extraordinara.

Nu se dau batuti cu una cu doua si reusesc sa se ridice chiar si din situatiile critice. Impulsivitatea este punctul lor slab si le influenteaza in multe cazuri deciziile.

Foto int: inscriptie turcica antica via Shutterstock. Credite foto: Kiwisoul / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri