23 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop 20 share-uri

Descopera HOROSCOPUL TURCIC - un horoscop oriental misterios si captivant, desprins dintr-o lume arhaica si indepartata in care zeii faceau legea si hotarau destinul/ personalitatea unui om!

Chiar daca sunt extravertiti, emotional vorbind, isi deschid sufletul cu greu in fata cuiva. Ajung sa iubeasca cu greu, insa atunci cand o fac, nu vor uita niciodata persoana respectiva.

02, 07, 12, 17, 22, 27 – zodia UMAY

In panteonul turcic, Umay este zeitatea feminina a fertilitatii si a virginitatii. In calitate de zeita-mama a pamantului, Umay dispune de trasaturi similare celorlalte zeite-mama ale culturilor lumii. Ea protejeaza persoanele de sex feminin (mamele, femeile), comunitatile turcice de pe tot globul, dar si copiii. In consecinta, era adesea infatisata impreuna cu un copil.

Totodata, Umay ofera oamenilor si noroc sau bunastare. Fiind asociata cu soarele, simbolul reprezentativ al zeitei Umay este galbenul. Parul ei este alcatuit din 60 de cosite impletite ce amintesc de razele soarelui. Insusi numele ei este reprezentativ pentru rolul sau matern, in limba mongola “umai” insemnand “uter”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: Femeie orientala via Shutterstock

Nativii apartinand zodiei Umay si guvernati de aceasta zeitate sunt persoane pentru care familia, caminul si o viata familiala armonioasa se afla in topul prioritatilor de viata. Aici este locul in care isi re(incarca) bateriile energetice si emotionale. Spiritul matern/ patern al acestor nativi este foarte bine dezvoltat. Au un suflet frumos si delicat, dar care poate fi ranit cu prea mare usurinta uneori. Au o mare putere de daruire si de empatie.

Sunt calzi, generosi, deschisi, binevoitori si au simtul umorului. Chiar daca sunt emotionali si sensibili, atunci cand vine vorba de apararea familiei lor capata o forta extraordinara. Sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a-i apara pe cei dragi. Totodata, sunt persoane pozitive, care degaja energie pozitiva si pe care te poti baza la nevoie.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri