Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Fecioara (23 august- 22 septembrie)

Anul 2014, in mod neasteptat pentru stilul introvertit al Fecioarelor, se anunta a fi unul foarte dinamic din punct de vedere social, cand vor simti gustul popularitatii.

Pentru voi, anul 2014 va fi un an al prieteniei. Va veti face noi legaturi si de asemenea este posibil sa restabiliti legaturi cu vechi prieteni. Conexiunea si deschiderea fata de oameni poate fi de fapt o buna trambulina si in ceea ce priveste conexiunile profesionale. Ti se deschid astfel noi oportunitati si noi posibilitati, provocari pe care este mai bine sa le iei in considerare.

Pentru fecioare, anul 2014 este anul noilor proiecte, al noilor idei si al sperantei in mai bine. Eclipsa totala de luna din data de 15 aprilie, in Balanta si semnul finantelor tale va marca un inceput pozitiv si foarte optimist, pentru tine.

In ceea ce priveste sanatatea, trebuie sa ai mai mare grija la inceputul anului, adera la un stil de viata mai sanatos si renunta la excese. Este bine sa incepi sa constientizezi ca trebuie sa ai mai multa grija de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri