7 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop 54 share-uri

Stiai ca numele iti poate influenta modul in care te intelegi cu partenerul de cuplu? Ei bine aici ai toate detaliile care iiti pot arata ce rata de succes are cuplul vostru si daca merita sa mergeti mai departe sau nu.

Sursa: Kudika

Nimic nu este intamplator si nimic nu se intampla fara un scop anume. Exact asa se intampla si in cazul cuplurilor atunci cand vorbim de compatibilitate.

Unele persoane pur si simplu nu se inteleg cu altele si nici nu se potrivesc din niciun punct de vedere. Alte persoane sunt precum piesele de puzzle, impreuna formeaza un intreg. Chiar daca nu acordam aproape deloc importanta acestui aspect, compatibilitatea numelor exista si ne influenteaza intr-o mare masura modul in care ne intelegem cu partenerul de viata.

Daca numele celor doi parteneri se afla intr-o armonie perfecta, pe parcurs acestia vor descoperi cat de multe lucruri au in comun si ca de cele mai multe ori gandesc la fel.

Totusi compatibilitatea numelor provine din grupurile in care se afla zodiile partenerilor si anume: Apa, Foc si Aer.

Fiecare dintre cele trei grupuri au particularitatile lor si de aici porneste compatibilitatea numelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Apa

Cei care fac parte din acest grup lucreaza foarte bine pe cont propriu pentru ca muncesc mult si nu se lasa pana nu iti indeplinesc toate sarcinile. De obicei sunt persoane individualiste si nu se lasa impresionati de sensibilitatea celor din jur.

Sunt lideri inascuti si le place sa aiba libertatea de a face propriile alegeri din toate punctele de vedere. Persoanele care se incadreaza in acest grup se potrivesc la fel de bine si cu cei care fac parte din grupul de foc.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: 4 elemente via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri