Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Leu (23 Iulia – 22 august)

Pentru persoanele nascute in Zodia Leului, inceputul unui nou an si deci, un nou ciclu cu multe schimbari si emotii noi, poate fi celebrat in data de 16 Iulie 2014, odata cu intrarea lui Jupiter in Zodia Leului. 16 Iulie va fi deci, o zi importanta pentru nativii in Leu. Va fi inceputul unui ciclu benefic din toate punctele de vedere, cand tot ceea ce parea a fi negativ in viata ta, va lua o turnura pozitiva.

Inceputul lui 2014 s-ar putea sa nu fie unul usor pentru tine, dar ia lucrurile asa cum sunt, nu te consuma prea tare si ai incredere in darurile vietii pentru tine. Viata ta personala si domestica s-ar putea sa sufere schimbari. Relatiile cu persoanele apropiate, in general cele de sex feminin s-ar putea sa fie puse la incercare, iar tu trebuie sa manifesti intelepciune si empatie fata de orice situatie divergenta care se iveste. Trebuie sa tratezi provocarile lui 2014 cu mai mult realism decat idealism.

Pana la sfarsitul anului, atunci cand Saturn se va muta in Sagetator, pentru urmatorii trei ani, este posibil ca tu sa iti gasesti iubirea vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri